Ellen Pohls väg 30A

Växjö - Pris: 2 395 000 kr utgångspris

Fräscht och påkostat på Vikaholm

Fräsch och påkostad bostad på föreningens kanske bästa hörntomt, med egen carport och förråd intill huset. Två uteplatser, den större i västerläge. Välplanerat med villakänsla i två våningsplan. Sällskapsytorna finns på entréplanet och sovrummen på övervåningen, dessutom finns två helkaklade badrum! Här kan du bo på lugn gata med närhet till vackra naturområden, förskola, skola och kommunikationer till centrum.

Typ:

Bostadsrättslägenhet. lgh.nr 101 - Flerfamiljhus. Byggår 2015

Storlek

Boarea 105m2. .

Pris

2 395 000 kr utgångspris

Avgift

4 853 kr/mån.

Planlösning

Välkommen till den här välplanerade och ljusa bostaden på 105 kvm. Här bor du med en av föreningens största hörntomter, baksida i västerläge, två helkaklade badrum och carport smidigt placerat intill bostaden! Sällskapsytorna finns på entréplanet och sovrumsavdelningen på övervåningen.

Entrén är ljus och luftig med ljusinsläpp både ovanför och vid sidan av dörren. Välkomnande med ett praktiskt mörkt klinkergolv. I hallen finns gott om avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Hela entréplanet har behaglig golvvärme.

Vidare in i bostaden löper ett elegant, vitpigmenterat askgolv som skapar en enhetlig känsla mellan rummen. Till vänster om hallen finns köket med påkostade och vackra materialval. Gott om förvaring bakom vita luckor i stilren design och bänkskiva i svart granit. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn med varmluft och självrengöring, induktionshäll och inbyggnadsmicro. Allt av märket Siemens.

Vardagsrummet är ljust och hemtrevligt med stora fönster som släpper in mycket ljus. Utgång till uteplats som har kvällssol, trädäck och trädgård som löper längs tre av bostadens sidor. Här utlovas många sköna sommardagar och kvällar!

Entréplanets badrum är helkaklat i ljusa toner. Det är utrustat med spotlights i tak, infällbara duschväggar i klarglas och takdusch, WC, kommod samt tvättmaskin och värmepumpstumlare från Siemens.

Under trappan i vitpigmenterad askparkett döljer sig ett smart förvaringsutrymme. En våning upp finns fyra rum i genomtänkt planlösning, ett andra sällskapsrum och tre sovrum med förvaring i garderober. Övervåningens badrum är även det fräscht helkaklat och utrustat med komfortabel golvvärme. Här finns badkar, kommod, högskåp, WC samt spotlights i taket.

Välkommen till ett praktiskt boende för familjen!

Byggnad

Flerfamiljhus. Byggår 2015 Uppvärmning: Fjärrvärme, med golvvärme nere och vattenradiatorer på övervåningen.

TV- och internetanslutning

Internet: Fiber

Uteplats

Härlig uteplats på husets baksida i västerläge. På framsidan finns en plattsatt yta som också kan nyttjas som uteplats för att fånga förmiddagssolen.

Bilplats

Egen carport samt biluppställningsplats precis intill bostaden.

Övriga utrymmen

Det finns isolerat förråd.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 101 i Brf Vikaholms Höjd. Pris 2 395 000 kr utgångspris. Avgift 4 853 kr/mån. Övrig driftkostnad är ca 1 279 kr/mån. Preliminär debitering av vatten om 400 kr/mån tillkommer, avstämning sker mot faktisk förbrukning. Försäkring tillkommer. Andel i föreningen är 4,7619%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 1970-01-01. Säljarens lån löses inför köparens tillträde..

Bostadsrättsförening

Brf Vikaholms Höjd
Allmänt om föreningen: Vikaholm är Växjös nya stadsdel, en naturlig förlängning söder om Teleborg. I brf Vikaholms Höjd bor du med närhet till fantastisk natur med strövområden i hagar, ängar och skog. Södra Bergundasjön, med en ny båtbrygga, ligger ett stenkast bort. I området finns både skola och förskola samt närhet till service och handel. Fastighetsskötsel via Axcell fastighetsförvaltning. Till Linnéuniversitet är det cykelavstånd. Växjös turtätaste busslinje går alldeles i närheten och cykelvägarna tar dig smidigt in till Växjö centrum, ca 6 km bort. Du får helt enkelt det bästa av två världar - grönskande natur och ändå närhet till service, skola och handel.
Föreningens ekonomi: Inga kända avgifthöjningar.

Övrigt

Visningar

Januari 23
16:00 - 17:30 
Boka visning
Januari 24
12:00 - 12:30 
Boka visning

Information

Typ: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 105 m²
Rum: 5
Pris: 2 395 000 kr utgångspris
Avgift: 4853 kr/mån

Mäklare

Emelie Svensson

Fastighetsmäklare
0470-73 90 94
emelie@a-maklare.se

Lennart Wikström

Fastighetsmäklare
0470-73 90 93
lennart@a-maklare.se
Intresseanmälan

Bilder

Planritning & kartbilder

Karta

Intresseanmälan

Skickar, var god vänta.

Intresseanmälan skickad!