Södra Allén 12

Växjö - Pris: 2 500 000 kr utgångspris

Lättskött centralt boende på Biskopshagen

Bo som i ett eget hus i Brf Eken. 4 r o k, varav 2 sovrum och två helkaklade badrum. Växthus/uterum från Willab Garden tillbyggt (2015). Uteplatser i två väderstreck.

Typ:

Bostadsrättslägenhet. lgh.nr 5 Byggår 2006

Storlek

Boarea 113m2. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. .

Pris

2 500 000 kr utgångspris

Avgift

5 932 kr/mån.

Planlösning

Välkommen till trivsamma Biskopshagen, med närhet till både centrums utbud och vacker natur i Bokhultet och vid Växjösjön. Denna bostadsrätt erbjuder smakfull design, genomgående ljus och spännande planlösning i två plan.

Bostaden har genomgående ekparkettgolv och på entréplanet finns trivsam golvvärme. På framsidan finns en stensatt uteplats och runtom en avenbokshäck. Entrén får extra ljusinsläpp från det runda fönstret i dörren och väl inne ligger ett praktiskt klinkergolv. Förvaring finns i skjutdörrsgarderober till höger.

Till vänster ligger matplats och kök i öppen planlösning och här är det ett fint ljusflöde genom stora fönster från två väderstreck. Köksinredningen med ekluckor och mörkt kakel som stänkskydd samt gott om bänkyta. Välutrustat med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och inbyggd micro samt diskmaskin. Vid fönstret mot framsidan finns plats för matsalsbord.

Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och har stora fönster mot baksidan och utsikt mot den inglasade växthuset från Willab Garden som byggdes (2015). Här finns utgång till baksidans stensatta uteplats, omgärdad av en avenbokshäck. Här finns även växthuset som passar perfekt som inglasat uterum stora delar av året. Från baksidan tar du dig vidare ut mot föreningens innergård där barnen samlas för att leka!

På entréplanet finns även ett badrum med ingång från hallen. Fräscht helkaklat i ljusa toner. Badrummet är utrustat med duschhörna, handdukstork och kommod i vitt!

En gedigen ektrappa tar dig till övervåningen där du hittar sovrumsavdelningen med två sovrum och allrum (möjlighet för tre sovrum finns). Ett av sovrummen har förvaring i skjutdörrsgarderober.

På våningsplanet finns också en praktiskt utformad tvättstuga/badrum. Tvättavdelningen ligger direkt innanför dörren med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och överskåp. En skjutdörr skapar en smart avdelning mot badrummet. Här finns ett badkar, WC och kommod. Ljusinsläpp från vädringsfönster.

På övervåningen finns också en välplanerad klädkammare.

Smidig förvaring finns i såväl utrymme under trappan på entréplan, i klädkammare på andra våningen och i utvändigt förråd. I bostadsrätten finns persienner i alla fönster som tillfaller köparen. Markiser finns till alla fönster utom ett.

Energideklaration

Energiprestanda 107 kWh/m2 år.

TV- och internetanslutning

TV: TV via Comhem, standarutbud 15 kanaler.
Internet: Bredband Comhem 100 mb.

Uteplats

Plattsatt uteplats och altan med markis i österläge. Plattsatt uteplats i västerläge. Växthus från Willab Garden med el (2015) i österläge. Fransk balkong på övervåningen i västerläge.

Bilplats

1 carportplats (nr 5), ingår i månadsavgiften/hyran. Motorvärmare går att ha för 200 kr/månad (frivilligt).

Övriga utrymmen

Det finns ett isolerat förråd.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 5 i Riksbyggen Brf Eken. Pris 2 500 000 kr utgångspris. Avgift 5 932 kr/mån. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.. Övrig driftkostnad är ca 1 039 kr/mån. I kostnaden på 828 kr per månad för uppvärmning ingår även hushållsel. Driftkostnaden är beräknad på två personer i hushållet. Andel i föreningen är 3,08308% och andel av årsavgiften är 3,08308%.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Eken
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 30 st radhus med adresserna Långa gatan 1-23, Växthusgatan 2-25 och Södra Allén 4-14.
Föreningens ekonomi: Inga kända avgiftsförändringar enligt kontroll med föreningen.

Övrigt

Förskola samt lekpark finns inom gångavstånd. Badplats finns vid lagunen i Växjösjön.

Söder är ett av Växjös attraktivaste områden. Här bor du med närhet till det mesta. Intill finns Växjösjön och Strandbjörket, en stor och populär lekpark för barnen. Runt sjön finns promenadstråk och flera vackra platser att slå sig ner på. Närhet även till vackra Bokhultet och andra vandringsleder.

En gångbro leder dig till resecentrum med buss- och järnvägsstation samt till centrum med affärer och restauranger.

Visningar

Inga visningar bokade ännu.

Information

Typ: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 113 m²
Rum: 4
Pris: 2 500 000 kr utgångspris
Avgift: 5932 kr/mån

Mäklare

Lennart Wikström

Fastighetsmäklare
0470-73 90 93
lennart@a-maklare.se

Kadri Hulaj

Reg. Fastighetsmäklare
0470-73 90 95
kadri@a-maklare.se
Intresseanmälan

Bilder

Planritning & kartbilder

Karta

Intresseanmälan

Skickar, var god vänta.

Intresseanmälan skickad!