Kung Magnus väg 37

Växjö - Pris: 2 700 000 kr eller högstbjudande

Sjöläge mitt i Växjö

Med ett lugnt och trivsamt läge på Kampen, med närhet till centrum och vackra promenadstråk, erbjuds denna 3:a med fantastiskt läge intill Växjösjön! Avgift 5551 kr inkl. värme,vatten, kabel-tv, internet, parkering och bostadsrättstillägg i hemförsäkring.

Typ:

Bostadsrättslägenhet. lgh.nr 12 - Flerfamiljhus. Byggår 1991-92

Storlek

Boarea 100m2. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. .

Pris

2 700 000 kr eller högstbjudande

Avgift

5 551 kr/mån.

Planlösning

Unikt tillfälle att förvärva en av Växjös mest attraktiva bostadsrätter!

Innanför dörren finns en hall med två garderober. Till höger finns ett badrum med duschkabin, WC och handfat. Lägenhetens funktionella kök med flera praktiska lösningar har ljusa luckor och ett fönster mot entrésidan.

Det ljusa vardagsrummet har fönster mot sjösidan. Härifrån går du ut till den inglasade balkongen, föreningen glasade in samtliga balkonger under 2009. Omsorgsfulla materialval, med bl.a. skjutbara glaspartier, gör den inglasade balkongen funktionell och möjlig att använda året runt. Vita lameller stänger solen ute om så önskas.
Den enastående sjöutsikten gör att här kommer många timmar spenderas!

En trappa ner finns ett mindre allrum, möjligheten finns här att göra ett sovrum till. Rakt fram finns ett större sovrum med en garderobsvägg. Från båda dessa rum finns utgång till den inglasade altanen, även här är sjöutsikten påtaglig. Vid altanen finns även ett lägenhetsförråd.

På nedre plan finns ett duschrum med tvättpelare (Electrolux) och en arbetsbänk. Här finns en extra stor duschkabin, WC, handfat och handdukstork.

Lägenheten har ett stort förråd bredvid sovrummet, möjligheten finns att använda detta utrymme som hobbyrum eller kontor.

Boendet erbjuder en direkt närhet till Växjösjön som är en riktig pärla för stadens invånare. Många är de som under lediga stunder tar en promenad längs med promenadstråket runt sjön. Kanske man även tar en extra lång tur runt sjön Trummen eller i det natursköna Bokhultet.

Vid Kampen finns även en badplats samt stora grönytor där det bl.a. finns ett utegym.

HSB Brf Strandsnäckan i Växjö består av 25 lägenheter. Från sjösidan ges intrycket att lägenheterna ser likadana ut på insdan, men de som först flyttade in, när husen stod klara 1992, fick rita sin lägenhet fritt enligt önskemål. Det enda som är genomgående för alla lägenheterna är måtten mellan ytterväggarna. Därför är alla lägenheter olika och både kök och våtutrymmen är beläget på olika våningar och har olika placeringar i alla lägenheter.

När du blir medlem i Brf Strandsnäckan måste du även vara medlem i HSB Sydost. Det kostar 500kr i inträde (som du får tillbaka om du träder ur föreningen) och 300kr/år i medlemsavgift.

Energideklaration

Energiprestanda 134 kWh/m2 år.

Byggnad

Flerfamiljhus. Byggår 1991-92 Uppvärmning: Fjärrvärme och FTX-system (från- och tilluft med värmeåtervinning..
Renoveringar: 2008 - Energideklaration
2010 - OVK
2014 - Nya ytterdörrar
2015 - Ny asfalt

TV- och internetanslutning

TV: Kabeltv, iptelefoni samt internet ingår i avgiften via Bredbandsbolaget.

Uteplats

Uteplats 1: Terrass, inglasad, läge väster. Uteplats 2: Altan, inglasad, läge väster.

Bilplats

En parkeringsplats precis utanför lägenheten ingår i avgiften. 7 st besöksparkeringar finns i föreningen.

Övriga utrymmen

Det finns två förråd, ett som nås från den nedre altanen och ett stort förråd inne i lägenheten.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 12 i HSB Brf Strandsnäckan i Växjö. Pris 2 700 000 kr eller högstbjudande. Avgift 5 551 kr/mån. Övrig driftkostnad är ca 316 kr/mån. Enligt säljarens förbrukning. Andel i föreningen är 3,51667% och andel av årsavgiften är 3,5167%.

Bostadsrättsförening

HSB Brf Strandsnäckan i Växjö
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 25 st lägenheter med adress Kung Magnus väg 11-39 (ojämna nummer), och 16-34 (jämna nummer). Lägenheterna stod klara 1992. Det finns 7 st gästparkeringar. Inför 2016 sänktes avgiften med 7% och har varit oförändrad sedan dess.

Övrigt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt paragraf 20 i Köplagen. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information alternativt skriftlig information i form av informationsblad. Köparen är medveten om att boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas härmed att kontrollera bostadens area innan köpet.

DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER: Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5% av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Visningar

Inga visningar bokade ännu.

Information

Typ: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 100 m²
Rum: 3
Pris: 2 700 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5551 kr/mån

Mäklare

Jonna Nyberg

Reg. Fastighetsmäklare
0470-73 90 92
jonna@a-maklare.se

Kadri Hulaj

Reg. Fastighetsmäklare
0470-73 90 95
kadri@a-maklare.se
Intresseanmälan

Bilder

Planritning & kartbilder

Karta

Intresseanmälan

Skickar, var god vänta.

Intresseanmälan skickad!