Södra Järnvägsgatan 4P

Växjö - Pris: 2 950 000 kr

Välkommen till denna ljusa och välplanerade våning med centralt läge.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade våning med centralt läge. Genomgående klinker och ekparkett, spotlights i kök, två helkaklade badrum. Våningen är perfekt för dig som kommer från villan, då lägenheten har mycket förvaring i form av garderober, separat tvättavdelning och klädkammare. Öppen planlösning mellan allrum och kök med utgång till inglasad balkong. Bekvämt belägen på tredje våningen med hiss ett stenkast från Växjö centrum.

Typ:

Bostadsrättslägenhet. lgh.nr 12 - Höghus. Byggår 2016-2018 Hiss finns.

Storlek

Boarea 104.2m2. .

Pris

2 950 000 kr

Avgift

5 681 kr/mån.

Planlösning

Välkommen in i ljus entré med svart klinker, vita väggar och plats för avhängning av kläder. Till höger nås badrum med svart klinker och stora vita kakelplattor. Duschväggar i glas, vit kommod, WC och golvvärme. Längre fram i hallen nås två rymliga sovrum, ett med garderobsvägg och ett med klädkammare. Båda sovrummen har fönster ner till golvet med öppningsbart vädringsfönster, vilket ger extra ljus.

Efter sovrummen följer rymligt badrum med svart klinker och vitt kakel. Vit kommod med överskåp, WC, duschväggar i glas, handuksstork och golvvärme. Ifrån badrummet nås praktisk tvättavdelning med mycket förvaring. Praktisk tvättbänk med överskåp och tvättmaskin och torktumlare.
Från hallen öppnar sig stort allrum med plats för både soffgrupp och matbord. Fönster i tre väderstreck och utgång till inglasad balkong. Balkongen har utsikt i två väderstreck mot gata och innergård. Allrummet är öppet mot det vackra vita köket med spegelluckor och vitt kakel. I fin kontrast mot den svartmönstrade bänkskivan. Fönster över diskbänken och spottar i taket ger extra ljus. Köket har kyl och frys i fullhöjd, spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och integrerad diskmaskin. Övriga vitvaror i rostfritt utförande.

Byggnad

Höghus. Byggår 2016-2018 Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Internet: Internet, tv och telefoni via Telia. Obligatorisk debitering om 244 kr/mån.

Uteplats

Rymlig inglasad balkong med utsikt i två väderstreck. Söderläge mot gatan och norrläge mot innergården.

Bilplats

Huset har ett gemensamt källargarage med 36 platser. (Separat kö via föreningen.) Parkeringsplatser finns utmed gatorna på Söder. Det finns möjlighet att köpa månadskort för zon 2 på Växjö kommun. Kostnad 450 kr. Som boende i föreningen har man även fritt medlemsskap i Sunfleets bilpool tom 2023-02-28.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd. Två st miljöhus i bottenplan. Det finns även en gemensamhetslokal med möjlighet till övernattning.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 12 i HSB Brf Stinsen. Pris 2 950 000 kr . Avgift 5 681 kr/mån. Vatten och el debiteras separat per lägenhet. Bostadsrättstillägg betalas av föreningen.. Uppgifter om energideklaration går ej att få fram. Andel i föreningen är 1,80501% och andel av årsavgiften är 1,80501%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

HSB Brf Stinsen
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Sibyllan 2 med adresser Drottninggatan 2 & 4 samt Södra Järnvägsgatan 4. Fastigheten innehåller 76 st lägenheter om 1-4 rok.

Övrigt

Brf Stinsen är perfekt beläget med Växjö centrum precis intill.
Växjö är känt för sitt breda kulturutbud och här bor du i mitten av detta. I centrum finns biografer, konserthus, konsthall, museer och populärt bibliotek.
Ett boende med närhet till allt vad Växjös innerstad kan ge i form av kulturliv och stadsliv och med närhet till tågstationen och bussar så tar du dig lätt vidare till nästa destination.

Visningar

Februari 26
11:30 - 12:30 
Boka visning

Information

Typ: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 104.2 m²
Rum: 3
Pris: 2 950 000 kr
Avgift: 5681 kr/mån

Mäklare

Petra Virdung

0470-73 90 92
petra@a-maklare.se

Peter Åkesson

Fastighetsmäklare
0470-73 90 91
peter@a-maklare.se
Intresseanmälan

Bilder

Planritning & kartbilder

Karta

Intresseanmälan

Skickar, var god vänta.

Intresseanmälan skickad!