100 nyrenoverade kvm i stillsamt område!

Slottsbrovägen 20. Visa på karta

Utgångspris: 2 195 000 kr

Välkommen till denna ljusa och nyrenoverade lägenheten på 100 kvm. Här återfinns fina sällskapsytor, inglasad altan och tre stycken sovrum!

Bostadsrättslägenhet
2 195 000 kr
1983
100 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och nyrenoverade lägenheten på 100 kvm. Här återfinns fina sällskapsytor, inglasad altan och tre stycken sovrum! Utemiljön i området är lugn och ingen trafikerad väg finns utanför lägenhetsentrén. Lägenheten är en del av den populära föreningen Brf Kungsgården som har många bekvämligheter.

Den välkomnande entrén ger en åskådlig blick över lägenhetens första plan. Väggar och tak går i ljusa toner och på golvet ligger en 3-stavs ekparkett. I anslutning till entrén finns avhängningsmöjligheter i form av skjutspegelgarderober samt jack- och hatthängare.

Lägenhetens stilfulla kök har vita skåpsluckor med en mönsterbrytande, mörk stenbänkskiva. Köksväggen kläds av ett smårutigt kakel. Köket får ett härligt ljus från fönsterna från två väderstreck. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, mikro, ugn, diskmaskin, köksfläkt samt spishäll. Köket har fördelaktiga arbetsytor samt förvaringsmöjligheter.

Badrummet på första plan har en mörk klinker och ett vitt kakel. Badrummet har även kommod, badkar samt spotlights i taket.

Vardagsrummet har ett härligt ljus från de stora fönsterytorna samt altandörren. Här finns det gott om utrymme för en större soffgrupp samt fåtöljer. På golvet ligger en 3-stavs ekparkett. Väggar och tak är vitmålade och genomgående i hela lägenhet sitter spotlight.

Från vardagsrummet nås lägenhetens inglasade altan i Österläge. Här finns utrymme för ett möblemang som ger möjlighet till många trevliga kvällar. Ett steg ut från altanen återfinns lägenhetens trädgård.

En trappa upp hittar vi lägenhetens tre sovrum som är ljusa i ett stilfullt utförande. Centrerat på övre plan finns en praktiskt walk in closet med hyllsystem installerat.
Badrummet på övre plan har dusch. Här finns ett vitt/grått kakel och en grå klinker. Även här finns kommod samt tvättmaskin + torktumlare.

Fakta

Adress

Slottsbrovägen 20
352 62
Växjö

Storlek

3
100 m2

Ekonomi

5051 kr
inkl värme + vatten

Taxering

Driftskostnader

300 kr
100 kr
400 kr
Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

129

Byggnad

131
Bostadsrätt
Det finns bastu, förråd och tvättstuga i angränsande fastighet, övernattningsrum, kvarterslokal, biltvätt, bilreparationsplatta, snickar/målarbod samt rum för cykelreaprationer.

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
1983
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Inglasad altan i österläge, trädäck i västerläge på framsidan
127 garageplatser. Går att hyra för 270 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
I föreningen finns 66 stycken besöksparkeringar.

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber via Bredbandsbolaget alt. Comhem.

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Slottsbrovägen 20

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring