Brf Lunden

Brf Lunden. Visa på karta

Utgångspris: 2 145 000 kr

Brf Lunden blir ett naturskönt radhusområde med 21 välplanerade och flexibla radhus om 100 kvm med egen trädgård eller terrass.

Bostadsrättslägenhet
2 145 000 kr
2019-2020
100 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontaktperson

Peter Åkesson

0704956142

0470-73 90 91

peter@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning


Brf Lunden blir ett naturskönt radhusområde med 21 välplanerade och flexibla radhus om 100 kvm med egen trädgård eller terrass. Här finns barnomsorg, skola, service och handel på bekväma avstånd. Ett nyckelfärdigt boende med två till tre sovrum och rymliga sociala ytor.

kontakta David Palmberg 0470 73 90 95 för att boka in dig på ett informationsmöte angående projektet alternativt en gemensam byggplatsvisning.

Rumsbeskrivning: Följ efterkommande länk för att se vilka objekt som finns lediga - https://www.oboskarnhem.se/objekt/brf-lunden/

På höjden, vid före detta Lugnets sjukhem, planeras ett helt nytt radhuskvarter, vackert inbäddat mellan Hovshaga och östra Lugnet. Alldeles i närheten ligger vackra Lugnets park - en grön oas med lummiga träd, klippta gräsmattor och härlig naturmark. I området kommer en trivsam lekyta att anläggas, med sandlåda och lekdjur för de små. Här kommer även trevliga sittytor samt en bärträdgård växa fram.

Brf Lunden blir ett familjevänligt radhusområde, där varje bostad är på 100 kvadratmeter. Husen är i två plan och i första etappen byggs totalt 21 bostäder fördelade på i fem radhuslängor. Varje länga består av tre eller fem bostäder. Fasaderna får liggande träpanel i fem olika varma kulörer, med fint kontrasterande, ljusa partier av stående panel. Du köper inte bara en bostad där du och din familj kommer känna boglädje. När du flyttar in är plattytor lagda, gräsmattan utrullad och häckar planterade. Förberett och klart så att du kan njuta av just din nya bostad från dag ett; nyckelfärdigt helt enkelt.

Innanför entrén finns fördelaktiga avhängningsmöjligheter i form av hängare samt garderober. I anslutning till entrén finns bostadens badrum med dusch. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Förutom överskåp finns dessutom ett smart förvaringsutrymme under trappan.

I bostadens sociala ytor väljer du antingen en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum eller att separera rummen med en avskiljande vägg. Oavsett val får du dubbla utgångar till den bekväma uteplatsen med trädäck. Radhusen är lättmöblerade då hela entréplan har en behaglig komfortvärme vilket resulterar i att inga radiatorer finns.

En trappa upp finner vi tre sovrum, varav det ena på rymliga tolv kvadratmeter. Som tillval kan du välja bort ett av sovrummen och istället få ett allrum. Även på övre plan finns det ett badrum med badkar. Som alltid hos Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material, med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Välkommen till ett flexibelt boende där du själv har möjlighet att genom designval skapa din egen drömbostad!

Fakta

Adress

Brf Lunden
352 63
Växjö
Lugnet

Storlek

3
100 m2

Ekonomi

4998 kr

Taxering

Driftskostnader

Energideklaration

Byggnad

102
Bostadsrätt
Kallförråd som är placerat framför bostaden ingår.

Byggnadssätt

2-plan radhus
2019-2020
3-glasfönster
Fjärrvärme. Golvvärme i entréplanet och radiatorer på övre plan.
Mekanisk till- och frånluft

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Radhus 101-115 får rymliga terrasser med golv av trätrall som vetter mot naturmark.
Radhus 116-121 får en uteplats med golv av trätrall och trädgård färdigställd med utrullat gräs, murar och planteringar. Skärmvägg på baksidan och framsidan mellan bostäderna ingår.
Framför varje hus finns en yta med plats för att både parkera bilen och sitta ner för morgonkaffe. När vänner och bekanta kommer på besök finns gästparkeringar i kvarteret.

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Det är förberett i hus med multimediacentral och spridningsnät,
anslutet till fibernät.

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Brf Lunden

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring