Hörnlägenhet Trea ICON

Storgatan 82D. Visa på karta

Utgångspris: 1 995 000 kr

Hörnlägenhet om 3 rok med insynsskyddat läge och utsikt över Växjö. HTH kök, vitpigmenterade ekgolv, kaklat badrum. Generöst serviceutbud, Spa och gym

Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
2018
65 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Julien Papadopulos

0735955998

0470739092

julien@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

FÖRST TILL KVARN! 3 rok i ICON-byggnadens norra torn (4vån ). Vackert ljusinsläpp med utsikt över Växjö i två väderstreck. Hög takhöjd ca 3,30 m. Tillgång till generöst serviceutbud med bl.a. gym, innergård, spaavdelning och takterrass. Ta chansen att bli den första som flyttar in i denna nya bostad som är redo för inflyttning. Juridisk Person OK.

Rumsbeskrivning: En av få treor i ICON norra tornet med utsikt över Myresjöhus arena och Växjö. Ett boende med hög kvalitet i materialval på välplanerade kvadratmeter och högt i tak med upp till 3.3 m.

Ett vittmattlackad ekgolv från Kährs leder in i bostaden med avhängningsmöjlighet direkt till vänster i entrén. Till höger ligger det eleganta badrummet. Golv och två av väggarna kläs av granitkeramik i grått och de andra två väggarna är vitmålade. Utrustat med stor väggfast spegel, WC, tvättställ dusch samt högskåp. Intill entréhallen finns också bostadens förråd.

Rakt fram i entrén finns bostadens två sovrum, bägge med förvaring i vita garderober från HTH.

Vidare in i bostaden imponerar ljusinsläppet från stora fönster i två väderstreck. Här ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köksinredningen i vitt från HTH kontrasterar mot den mörka bänkskivan och stänkskyddet i grå granitkeramik. Utrustat med belysning under skåpen och rostfria vitvaror från Siemens; kyl/frys, diskmaskin, kompakt inbyggnadsugn med micro samt spishäll.

Rummen har stora fönster med fönsterbänkar i kalksten och persienner mellan glasen. Bostaden är utrustat med komfortkyla. I månadsavgiften ingår värme. Serviceavgift om 650 kr/mån tillkommer.

Här får du det bästa av två världar, med en privat bostad och möjlighet till stora sociala ytor i byggnaden för den som önskar. Den expansiva Arenastaden ger dig närhet till såväl köpcentra och idrottsevenemang som natursköna områden (Bokhultet/bäckaslöv).

Fakta

Adress

Storgatan 82D
352 46
Växjö
Väster

Storlek

2
65 m2

Ekonomi

4492 kr
inkl. värme och komfortkyla. Serviceavgift om 650 kr/mån tillkommer och inkluderar bl.a. 3 gymkort och tillgång till spa-avdelning.

Driftskostnader

Beräknad driftskostnad enligt schablon 379 kr/mån avseende hushållsel och vatten.

Energideklaration

Byggnad

1308(1329)
Bostadsrätt
I byggnaden finns reception, café, skybar, restaurang, spaavdelning, innergård och takterrass.

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Balkong/Uteplats/bilplats

I anslutning till ICON-byggnaden finns tre olika alternativ att hyra; garage under ICON, under Vida-arena och utvändiga parkeringsplatser.

Tomt

Servitut

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Storgatan 82D

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring