Bostadsrättsföreningen Tallgläntan

Brf Tallgläntan. Visa på karta

Utgångspris: 2 330 000 kr

Bostadsrättslägenhet
2 330 000 kr
71 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Lukas Oléhn

0724024232

0470739098

lukas@a-maklare.se

Planskiss

Karta

BeskrivningPå Torparängen, alldeles intill Södra Bergundasjön i Växjö påbörjar vi nu resan med Furutå Gavlar. Ett helt nytt bostadsområde som kommer bestå av trähus i flera olika höjder som skapar trivsamma gårdar och rum av olika karaktär. Något som också skapar vackra vyer mot sjön, mysiga promenadstråk och möjligheter till gemenskap i området genom exempelvis grillplatser och områden för odling. Det ska också byggas en brygga vid sjön som blir en trevlig mötesplats för boende i området. I bostadsrättsföreningen Tallgläntan bor du bland talltopparna, med fantastisk natur runt knuten, i ett hus byggt i trä. Husen byggs också med Miljöbyggnad Silver, en miljöcertifiering för hållbara byggnader - vilket innebär att vi fortsätter Växjös vision om Europas grönaste stad.

Länk till prislista: https://www.deromemarkbostad.se/sok-bostad/kronoberg/vaxjo/furuta-gavlar/tallglantan

Rumsbeskrivning: Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Lägenheterna inreds med material och produkter från välkända leverantörer där kvalitet och hållbarhet är lika viktigt för tillverkarna som för oss. Svanenmärkta golv och kök, lågenergiklassade vitvaror samt klinkers och kakel tillhör vår standard. Du kan själv
vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning från Marbodal med släta luckor. Frostfri frys, induktionshäll, ugn med varmluft och inbyggd mikrovågsugn.

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård:
Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummet. De flesta lägenheterna har även bänkskiva och överskåp här.

Övrigt /Allmänt:
Energieffektiv ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat som drivs av hushållsel finns i varje lägenhet. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Fastigheten är ansluten till fiber via Wexnet - ett öppet fibernätverk där du kan välja fritt mellan ett antal tjänsteleverantörer. Varje bostadsrättshavare tecknar själv ett eget abonnemang. Bostadsrättshavarna har också egna abonnemang gällande hushållsel.

Fakta

Adress

Brf Tallgläntan
Växjö
Teleborg

Storlek

71 m2

Ekonomi

4673 kr
Ingår
Ingår

Taxering

Driftskostnader

Energideklaration

Byggnad

A1001
Bostadsrätt
Det finns cykelförråd och förråd.

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
Fjärrvärme
FTX-aggregat i respektive lägenhet

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Uteplats om ca 12 m²
Parkeringsgarage
I källarplan under husen ligger det gemensamma parkeringsgaraget med 19-20 parkeringar. Här finns också lägenhetsförråd och ett 40-tal cykelparkeringar. Avgift för eventuell hyra av parkeringsplats i garaget tillkommer med 650 kr/mån.

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.
Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Brf Tallgläntan

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring