Brf Grönskan

Brf Grönskan. Visa på karta

Utgångspris: 2 295 000 kr

Brf Grönskan är OBOS Kärnhems andra bostadskvarter i nya stadsdelen Bredvik. 24 välplanerade och flexibla rad- och parhus om 105 kvm med egen trädgård

Bostadsrättslägenhet
2 295 000 kr
2019/2020
105 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Natursköna Brf Grönskan i nya bostadsområdet Bredvik vid Norra Bergundasjöns västra strand. Här bygger OBOS Kärnhem 24 välplanerade radhus om 105 kvm med lättskött trädgård, två uteplatser och trivsam innergård. Du får ett nyckelfärdigt hem med två badrum och 3-4 sovrum. Bostäderna ligger alldeles nära nya Pär Lagerkvists skola med närhet till handelsområden och bra kommunikationer till centrum. Välkommen att besöka vår visningsbostad i brf Solbacken på Adelas Väg 14!

Länk till prislista: https://www.oboskarnhem.se/objekt/brf-gronskan/

Kontakta ansvarig mäklare för mer information: David Palmberg, 0470-739095, david@a-maklare.se

Rumsbeskrivning: Bredvik är en helt ny stadsdel i Växjö, vackert belägen utmed Norra Bergundasjöns västra strand. Bredvik utformas efter den svenska trästadens skala och trädgårdsstadens kännetecken, med främst småskalig bebyggelse, välordnade kvarter och grönskande gårdar. Här kommer cirka 400 nya bostäder att växa fram under de närmaste åren.

Brf Grönskan består av totalt 24 bostäder på 105 kvm, fördelade i sex parhus och fyra radhuslängor. Husen har liggande träpanel i två varma kulörer; röd och beige, som smälter fint in i den omgivande miljön. Du köper inte bara en bostad utan ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. När du flyttar in är gräsmattan utrullad och häckar planterade. Förberett och klart så att du kan njuta av ditt nya hem från dag ett.

Radhusen på 105 kvm är en av Kärnhems mest omtyckta hustyper med sin smarta planlösning som ger ett praktiskt och väl fungerande boende. Fönstersättningen gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren.

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga.

På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder. Som alltid hos Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material, med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Välkommen till ett flexibelt boende där du själv har möjlighet att genom designval skapa din egen drömbostad!

Fakta

Adress

Brf Grönskan
352 58
Växjö
Bredvik

Storlek

3
105 m2

Ekonomi

5140 kr

Taxering

Driftskostnader

Beräknad driftskostnad 1 575 kr/mån enligt schablon avseende värme, vatten och hushållsel (individuell mätning). Hemförsäkring tillkommer.

Energideklaration

Byggnad

106
Bostadsrätt
Till varje bostad hör ett kallförråd.

Byggnadssätt

2-plan radhus
2019/2020
3-glasfönster
Fjärrvärme med golvvärme i entréplanet och radiatorer på övervåningen
Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och en lättskött trädgård som ramas in av en låg häck.
Bilparkering finns centralt i kvarteret och hör till radhuslägenheterna. Du som väljer något av parhusen parkerar istället intill din bostad, där några bostäder även har carport.

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Det är förberett i hus med multimediacentral och spridningsnät,
anslutet till fibernät.

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Brf Grönskan

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring