Stor tvåa ICON Norra tornet

Storgatan 82D. Visa på karta

Utgångspris: 0 kr

Stor tvåa med med stora fönsterytor i sovrum. Stort badrum med plats för tvättmaskin. Tillgång till gym och spa. Juridisk person och uthyrning ok.

Bostadsrättslägenhet
0 kr
2018
60 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Julien Papadopulos

0735955998

0470739092

julien@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Bli först att flytta in i denna yteffektiva och ljusa tvåan på våning 8 har stora fönsterytor i sovrummet med fantastisk utsikt. Vitpigmenterat ekgolv och kök från HTH med Siemens vitvaror. Stort badrum med plats för tvättmaskin. Tillgång till gym & spa och servicefunktioner.

ICON ger möjlighet till en bekväm livsstil med ett generöst serviceutbud för de boende. På våning 19 öppnar i maj en restaurang med spektakulär utsikt och med en kock från restaurang med Michelin stjärna.

Attraktivt gym och spa inkluderat i serviceavgiften. En lägenhet för dig som söker det lilla extra att längta till. Reception och garage.

Fakta

Adress

Storgatan 82D
352 46
Växjö
Väster

Storlek

1
60 m2

Ekonomi

4147 kr
I avgiften ingår värme och komfortkyla. Serviceavgift 600 kr/mån tillkommer (obligatorisk) i vilken 2 gymkort ingår. Kostnad för vatten, hushållsel samt tjänster för data, tv och telefoni tillkommer.

Driftskostnader

Energideklaration

Byggnad

1716
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
Mekanisk till- och frånluft

Balkong/Uteplats/bilplats

De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Tomt

Servitut

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Storgatan 82D

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring