Stor balkong med fantastisk utsikt över Växjö

Storgatan 82D. Visa på karta

Utgångspris: 0 kr

Välplanerad och ljus trea. Fantastisk balkong. Stora fönsterytor mot Växjö och arenan. Lyxigt badrum med plats för tvättmaskin. Tillgång till gym&spa

Bostadsrättslägenhet
0 kr
2018
65 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Julien Papadopulos

0735955998

0470739092

julien@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Bli först att flytta in till det här unika boendet på 8:e våningen. Här finns en makalös balkong med otrolig utsikt och omsorgsfulla materialval såsom ekgolv, HTH-kök och Siemens vitvaror. Spotlights i hela bostaden.

ICON ger möjlighet till en bekväm livsstil med ett generöst serviceutbud för de boende. På våning 19 öppnar i maj en restaurang med spektakulär utsikt och med en kock från restaurang med Michelin stjärna.

Attraktivt gym och spa inkluderat i serviceavgiften. Juridisk person kan köpa. Uthyrning ok.

Fakta

Adress

Storgatan 82D
352 46
Växjö
Väster

Storlek

1
65 m2

Ekonomi

4492 kr
I avgiften ingår värme och komfortkyla. Serviceavgift 650 kr/mån tillkommer (obligatorisk) i vilken 3 gymkort ingår. Kostnad för vatten, hushållsel samt tjänster för data, tv och telefoni tillkommer.

Driftskostnader

Energideklaration

Byggnad

1708
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
Mekanisk till- och frånluft

Balkong/Uteplats/bilplats

Stor balkon på ca. 20m2 med utsikt över växjö.
De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Tomt

Servitut

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Storgatan 82D

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring