50-tals lägenhet i populär förening

Pär Lagerkvists Väg 12F. Visa på karta

Utgångspris: 1 995 000 kr

Välkommen till Pär lagerkvists väg 12 F och den här 50-tals lägenheten med otrolig charm. Här bor du med låg månadsavgift nära centrum.

Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
1953
73 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Pär lagerkvists väg 12 F och den här 50-tals lägenheten med otrolig charm. Här bor du med låg månadsavgift med en kort promenad bort till centrum. Lägenheten har 2 sovrum, vardagsrum med vacker fiskbensparkett och fördelaktiga förvaringsmöjligheter. HSB Brf gustavsberg har träningslokal, bastu, övernattningslägenhet samt odlingslotter. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning:
Den välkomnande entrén har en vacker ekparkett med vitmålade väggar och tak. Här finns användningsmöjligheter i form av hatthylla med krokar. Några få steg in hittar vi lägenhetens klädkammare/walk-in closet.

Vardagsrummet är rymligt och har plats för flera möblemang så som soffgrupp med kompletterande fåtöljer samt middagsbord. På golvet ligger en stilfull fiskbensparkett, väggar går i en behaglig grön ton och taket är vitmålat. Rummet får ett härlig ljus från de stora fönsterytorna. Från vardagsrummet når vi lägenhetens balkong i västerläge som har en härlig lummig utsikt med plats för möblemang.

Köket i lägenheten som renoverades 2018 har gråa köksluckor och vitt kakel som stänkskydd. I köket finns plats för matsalsbord och gott om skåpsutrymmen. Köket är utrustat med diskmaskin (2015 Bosch), spis, ugn (Bosch), kyl/frys (Gorenje, 2016) samt fläkt.

Det stora sovrummet i lägenheten har ljusa väggar och textilmatta på golv. Rummet får en behaglig känsla från de fina fönsterytorna. Intill sovrummet finns förvaringsmöjligheter i form av tre garderober. Det mindre sovrummet har en vacker ekparkett med en tidspräglande tapet.

Badrummet är helkaklat i en beige ton och utrustat med vägghängt wc, duschhörna med glasväggar, spegelskåp och tvättställ. Här finns möjlighet till installation av tvättmaskin.

Fakta

Adress

Pär Lagerkvists Väg 12F
352 43
Växjö

Storlek

2
73 m2

Ekonomi

2625 kr
inkl Värme samt internet

Taxering

Driftskostnader

300 kr
300 kr
Preliminär vattenförbrukning 140 kr + preliminär varmvatten 196 kr + 31 kr för kabel-TV. Kostnad för försäkring tillkommer. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar

Energideklaration

Utförd

Byggnad

135
1102
Bostadsrätt
Till lägenheten hör ett förråd.
Föreningen har tvättstugor, bastu, ”gym” samt övernattningslägenhet

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
1953
2-glasfönster
Fjärrvärme
Självdrag

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Balkong i västerläge med härlig utsikt med möblemangsmöjligheter.
27 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
71 parkeringsplatser. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Net at Once
Net At Once 100/100

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Pär Lagerkvists Väg 12F

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring