Rymlig 3:a i markplan i härligt läge

Galtövägen 39. Visa på karta

Utgångspris: 1 895 000 kr

Välkommen till Galtövägen 39 och den här rymliga lägenheten i markplan. Här bor du i ett bekvämt boende med carport och vattenburen golvvärme.

Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr
2001
80 kvm

20 november

16.30 - 17.30

Boka visning

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Galtövägen 39 och den här rymliga lägenheten i markplan. Här bor du i ett bekvämt boende med carport och vattenburen golvvärme genomgående. Lägenheten har två rymliga sovrum med bra förvaring samt en walk-in closet. En härlig stensatt uteplats som leder till trädgården som är omringad av häckar. Välkommen till visning!

Rumsbeskrivning: Första steget in i lägenheten får vi en känsla över lägenhetens rymd. På golvet ligger en tre-stavs ekparkett och väggar är ljusgråa. Här finns fördelaktiga förvaringsmöjligheter i form av skjutspegelgarderober några få steg in.

Lägenhetens kök har bra med förvaringsutrymmen med utrymme för matplats. Här finns vita skåpsluckor, tre-stavs ekparkett, träinspirerad laminatskiva samt ett vitt kakel som pryder köket. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, ugn, spishäll, inbyggnadsmikro, samt en diskmaskin.

Från köket når vi lägenhetens rymliga vardagsrum med möjlighet till större möblemang med soffgrupp samt kompletterande fåtöljer. På golvet ligger den återkommande parketten, väggar har en ljus tapet och taket går i vitt. Rummet får ett härligt ljus från de stora fönsterytorna mot sydväst. Från vardagsrummet nås också lägenhetens uteplats. Här får vi en rymlig yta med stensättning som har plats för utemöblemang.

Badrummet har ett vitt kakel och en ljus våtrumsmatta. Här finns duschkabin med välvda glasväggar, handdukstork, tvättmaskin + torktumlare med diskho och arbetsyta, överskåp samt wc. Lägenheten har även en gäst-wc, med vitt kakel, ljus våtrumstapet samt spegelskåp.

Lägenheten har två större sovrum med ett träinspirerat laminatgolv med ljusa väggar och tak. I båda sovrummen finns markiser och persienner. Här finns även gott om förvaring med hela 6 garderober i det största sovrummet och en walk-in closet i det andra.

Fakta

Adress

Galtövägen 39
352 44
Växjö
Hov

Storlek

2
80 m2

Ekonomi

5111 kr
Inkl värme, vatten, internet, kabel-TV samt Carport

Taxering

Driftskostnader

200 kr
200 kr
Kostnad för försäkring tillkommer. Bostadsrättstillägg betalas av föreningen. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Byggnad

6C
Bostadsrätt
Tillhörande förråd till lägenheten

Byggnadssätt

Flerfamiljhus i 2-plan
2001
3-glasfönster
Fjärrvärme, vattenburen golvvärme genomgående
Mekanisk till- och frånluft med återvinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

En rymlig uteplats med plats för möblering. Här finns stensättningar i direkt anslutning till trädgården
Carport som är kopplad till lägenheten

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

2018: Ekparkett lagt i kök, entré samt vardagsrum
Ommålat i kök entré samt tak i vardagsrum.

2013/2014: Ny kyl och frys.

2003: Träpersienner samt markiser i samtliga rum, nya golv i sovrummen, skjutspegelgarderober i hallen, duschkabin, insynsskydd i trä på uteplats, utbyte av några köksluckor.

Internet

Kabel-TV Com Hem
Com Hem

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Galtövägen 39

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring