Kompromisslöshet med tilltalande balans av estetik, funktion och teknik!

Pumphusgatan 21. Visa på karta

Utgångspris: 3 395 000 kr

Bostadsrättslägenhet
3 395 000 kr
2006
110 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Lukas Oléhn

0724024232

0470739098

lukas@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Pumphusgatan 21 och den här välplanerade bostaden på naturskön tomt! Skönhet, ljus, design och smart planlösning som tilltalar den som vill ha något utöver det vanliga. Här får du en privat och insynsskyddad sfär med ett läge som är ett av Växjös bästa, i Söders charmiga kvarter.
Här hittar ni en genomtänkt bostad för er som ställer höga krav på ert boende.

Varmt välkomna att kontakta mig för vidare information!
Lukas Oléhn 072-4024232

Hall
Hallen öppnar upp sig med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter och till vänster finner vi ett helkaklad badrum.
Allrum
Rakt fram finner vi vardagsrummet, rummet har en mycket väl tilltagen takhöjd med fantastiskt ljusinsläpp. Rummet har ljusa väggar välbevarat parkettgolv. Här finns plats för soffgrupp och umgängesyta. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, kök och uteplats ger en social karaktär.
Kök
Köksluckor i ek med goda förvaringsmöjligheter i fin balans med det ljusa kakelplattorna på väggen. Bänkskiva i mörkgrå laminat. Köket är utrustat spishäll, kyl & frys, diskmaskin, mikrovågsugn och ugn i midjehöjd. Köket är rymligt och har utrymme för matplats, samt ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.
Sovrum
På bostadens markplan finner vi två stycken sovrum. Båda sovrummen har gott om förvaring bestående av garderober samt klädkammare. Master bedroom har även eget badrum och utgång till trädäck.
Loft med allrum
Till loftet går en trappa med ledstång i ek. På planet finns ett allrum med sällskapsyta och utgång till balkong i söderläge. Det finns också ett förråd/klädkammare på loftet. Loftet har nytt golv från 2019.
Förråd och garage
Carport med plats för två bilar. I anslutning till carport finns ett förråd.
Bostaden har vattenburen golvvärme, fjärrvärme, i hela entréplanet och vattenelement på loftet.

Fakta

Adress

Pumphusgatan 21
352 59
Växjö
Biskopshagen/Söder

Storlek

2
110 m2

Ekonomi

5884 kr

Taxering

Driftskostnader

1000 kr
750 kr
200 kr
1950 kr
Driftkostnader är individuella och varierar över tid
Telia TV, bredband 220 kr/månad.

Energideklaration

Ej utförd

Byggnad

66-A7
Bostadsrätt

Byggnadssätt

1-plan med loft
2006
Fjärrvärme
FTX-aggregat

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Pumphusgatan 21

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring