Stor lägenhet med fantastisk utsikt över Växjö stad, skogar och sjöar i tre väderstreck.

Storgatan 82B. Visa på karta

Utgångspris: 3 295 000 kr

Välplanerad och ljus fyra. Mysig balkong med kvällssol. Stora fönsterytor i vardagsrum. Lyxigt badrum med T/T. Tillgång till gym&spa

Bostadsrättslägenhet
3 295 000 kr
2018
100 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Julien Papadopulos

0735955998

0470739092

julien@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Fantastiskt boende på 9e våningen. Spektakulär utsikt i tre väderstreck och med omsorgsfulla materialval såsom mattlackerat ekgolv, HTH-kök, bänkskivor i kompositsten och spotlights. Tillval gjorda för totalt 73 200:-.

ICON ger möjlighet till en bekväm livsstil med ett generöst serviceutbud för de boende. På våning 19 hittar du SKAI en restaurang med spektakulär utsikt och med en kock från restaurang med Michelin stjärna.

Attraktivt gym och spa inkluderat i serviceavgiften. Juridisk person kan köpa. Uthyrning OK.

Fakta

Adress

Storgatan 82B
352 46
Växjö
Väster

Storlek

100 m2

Ekonomi

4533 kr
I avgiften ingår värme och komfortkyla. Serviceavgift 1010 kr/mån tillkommer (obligatorisk) i vilken 4 gymkort ingår. Kostnad för vatten, hushållsel samt tjänster för data, tv och telefoni tillkommer.

Taxering

Driftskostnader

Energideklaration

Behövs ej

Byggnad

1807
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Vädringsbalkon på ca 5m2

Tomt

Servitut

Förening

Brf ICON Växjö 1
Bostadsrättsförening
Ja
Föreningens fastighet omfattar 88 lägenheter fördelade på 10 våningar Föreningens fastighet är en sk. tredimensionell fastighet som omfattar de 10 våningsplan där bostäderna är placerade. De boende i ICON får genom serviceavgiften tillgång till flera utrymmen i byggnaden såsom reception, innergård, solterrass och gym. Möjlighet till andrahandsuthyrning finns.
De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber Wexnet
Fiber Wexnet

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Storgatan 82B

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring