Söderlägenhet med utsikt mot Strandbjörket

Smålandsgatan 1. Visa på karta

Utgångspris: 1 995 000 kr

Välkommen till Smålandsgatan 1 och den här lägenheten på 3 rum med möjlighet till flera. Här finns balkong mot Strandbjörket samt eldstad!

Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
1929
108 kvm

26 november

16.30 - 17.30

Boka visning

3 februari

16.30 - 17.30

Boka visning

Extra kontakt

Lukas Oléhn

0724024232

0470739098

lukas@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Smålandsgatan 1 och den här lägenheten på 3 rum med möjlighet till flera. Här finns två rymliga sällskapsrum med vacker fiskbensparkett var av ett rum har eldstad. Lägenheten har en balkong med utsikt över Strandbjörket samt Växjösjön. Parkeringsmöjligheter finns i föreningen och Växjö stads nöje- och affärer finns en kort promenad bort.

Den välkomnande entrén har ett ekparkettgolv samt vitmålade väggar och tak. Avhängningsmöjligheter finns i form av hatthylla med krokar och en garderob. Lägenheten har två rymliga vardagsrum där den ena har balkong mot Strandbjörket och utsikt över Växjösjön. Det andra vardagsrummet har samma fantastiska utsikt genom stora fönsterytor. Här finns även en eldstad. Båda rummen har en smakfull fiskbensparkett och har möjligheter till de större möblemangen så som soffgrupper med kompletterande fåtöljer. Det finns möjligheter till att ändra planlösningen för att få ut extra sovrum efter behov.

Lägenhetens kök har goda förvaringmöjligheter i form av vita skåpsluckor i ”skarsmönster” samt ett vitt kakel. Väggar och tak går i vitt och på golvet ligger en ljusmönstrad plastmatta. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, spis, ugn, fläkt samt diskmaskin.

Badrummet har ett vitt kakel och en beige plastmatta. Här finns wc, dusch samt handfat.

Lägenhetens sovrum har ett ljust golv och tapet. Här finns förvaring i form av garderober.

Populära Söder har närhet till både skön natur och centrum. Området gränsar dessutom till två vackra sjöar. Bergundasjön ligger intill Bokhultet, en stor och vacker bokskog som lämpar sig utmärkt för skogspromenader. Växjösjön är också ett promenadalternativ för Växjöborna. Att motionera de fem kilometrarna runt sjön är mycket populärt och där finns, sedan några år, olika konstverk utplacerade. På Söder, vackert belägen bredvid Växjösjön, ligger parken Strandbjörket, som är en rymlig lekpark.

Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress

Smålandsgatan 1
352 35
Växjö
Söder

Storlek

1
108 m2

Ekonomi

6051 kr
inkl värme + vatten

Taxering

Driftskostnader

300 kr
300 kr
ComHem 90 kr/mån för basutbud av TV-kanaler, kostnad för försäkring tillkommer. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Byggnad

107-B6
1202
Bostadsrätt
Förråd finns

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
1929
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med återvinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Balkong med utsikt över vackra strandbjörket samt Växjösjön
P-plats 300 kr/mån
Carport 400 kr/mån

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

ComHem
ComHem

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Smålandsgatan 1

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring