Brf Solängen

Brf Solängen. Visa på karta

Utgångspris: 2 095 000 kr

Välkommen till Brf solängen i natursköna Bredvik. Här bor du i radhusform på 105 kvm med smarta ytor

Bostadsrättslägenhet
2 095 000 kr
2020/2021
105 kvm

8 april

16.30 - 17.30

Boka visning

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Brf solängen i natursköna Bredvik. Här bor du i radhusform på 105 kvm med smart planlösning. Här får du en lättskött trädgård, uteplats med trädäck och en ljus- och öppen planlösning för familjen.Ett nyckelfärdigt hem med två badrum och 2-3 sovrum.

Välkommen till vår visningslägenhet på Adelas väg 14!

Följ efterkommande länk för att se lediga/sålda objekt - https://www.oboskarnhem.se/objekt/brf-solangen/

Våra radhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. I Växjö finns flera kvarter med dessa bostäder, exempelvis Brf Solbacken och Brf Grönskan i Bredvik. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem.

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Till varje bostad hör ett kallförråd. Tomternas storlek och utformning varierar, välj om du vill ha en mindre lättskött eller en större med plats för exempelvis studsmattan.

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om en lyxig master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Fakta

Adress

Brf Solängen
352 58
Växjö
Bredvik

Storlek

105 m2

Ekonomi

5140 kr
Exkl drift

Taxering

Driftskostnader

Energideklaration

Behövs ej

Byggnad

105
Bostadsrätt

Byggnadssätt

2 plan radhus
2020/2021
3-glasfönster
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och en lättskött trädgård som ramas in av en låg häck.
Till bostad 102, 105, 108 och 110-119 ingår en parkeringsplats på den gemensamma parkeringsgården mellan bostad 116-117. Till bostad 101, 103, 104, 106, 107, 109 ingår carport med möjlighet för uppställning av en bil på uppfarten till carport. Övriga parkeringar är avsedda för gästparkering och HCP.

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Det är förberett i hus med multimediacentral och spridningsnät, anslutet till fibernät. Tjänsteleverans med Triple play beställs kollektivt och betalas separat av varje bostadsrättshavare.

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Brf Solängen

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring