3:a i vackra Vikaholm!

Graffmans väg 27. Visa på karta

Utgångspris: 1 600 000 kr

Välplanerat och ljust boende om 83 kvm på Vikaholm. Dubbla uteplatser för att ta vara på soltimmarna.

Bostadsrättslägenhet
1 600 000 kr
2014
83 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Lukas Oléhn

0724024232

0470739098

lukas@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Marklägenhet med två uteplatser, den större med grästäppa och trädäck mot den lugna baksidan. Stilrena materialval, rikt med förvaring och tillhörande parkering. Här kan du bo på lugn gata med närhet till vackra naturområden, förskola, skola och kommunikationer till centrum.

* Dubbla uteplatser
* Påkostade tillval
* Nära till grönområden
* Social karaktär
* Praktisk marklägenhet

Rumsbeskrivning
Framför bostaden finns en plattsatt uteplats som välkomnar in i den ljusa entrén. Här möts du av bra förvaringsmöjligheter, garderob och genomgående ljusinsläpp. Bostaden är genomgående ljus och har ett klassiskt ekparkettgolv, till höger finns bostadens väl tilltagna kök, med gott om förvaring bakom vita luckor med dolda handtag. Extra påkostat stänkskydd i mosaik matchas snyggt till den mörka bänkskivan. Köket är generöst utrustat med fläkt, kyl, frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, diskmaskin och mikro från Siemens och Miele.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en social karaktär och tack vare höga fönster med mycket ljusinsläpp får bostaden en rymd och ett härligt ljus. Från vardagsrummet når vi den rymliga uteplatsen med gott om plats för möblemang. Uteplatsen är insiktsskyddad med avskärmande staket samt tillhörande markiser.

Sovrummen är luftiga och ljusa. Rummen erbjuder gott om plats för förvaring.

Vid entrén finns också badrummet, ljusa väggar och mörk våtrumsmatta, tvättmaskin & torktumlare samt dusch med glasvägg.Varmt välkomna att kontakta mig för vidare information!
Lukas Oléhn 072-4024232

Fakta

Adress

Graffmans väg 27
352 20
Växjö
Vikaholm

Storlek

2
83 m2

Ekonomi

3726 kr

Taxering

Driftskostnader

Uppvärmning och vatten ca 960kr/månad. El ca 112kr/månad. Wexnet 150kr/mån.

Energideklaration

Utförd
2019-06-24
E

Byggnad

313
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2014
Fjärrvärme
FTX-aggregat

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Bilplats utan extra kostnad.

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Graffmans väg 27

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring