ljus och öppen etagelägenhet mitt i city

Norrgatan 24. Visa på karta

Utgångspris: 2 495 000 kr

Välkommen till centrum och den här smakfulla etagetrean. Här bor du i två plan på stora sociala ytor med två helkaklade badrum. Tillhörande garage

Bostadsrättslägenhet
2 495 000 kr
1990
103 kvm

6 april

17.00 - 18.00

Boka visning

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Välkommen till centrum och den här smakfulla etagetrean. Här bor du i två plan på stora sociala ytor i öppen planlösning med två helkaklade badrum. Till lägenheten hör en garageplats samt förråd. Välkommen till en av Växjös mest centrala bostadsrättsföreningar.

Redan i första stegen in i lägenheten får vi en känsla av lägenhetens rymd. Entrén har fördelaktiga förvaringsmöjligheter i form av hatthylla med krokar samt 3 garderober. Väggar och tak går i vitt och på golvet hittar vi en återkommande 3-stavs ekparkett (2011).

Några få steg in hittar vi lägenhetens vardagsrum som ligger i en öppen planlösning gentemot köket. Här finns gott om utrymme för de större soffgrupperna, fåtöljer samt middagsbord. Rummet får ett härligt ljus från de stora fönsterytorna som mynnar mot Norrgatan samt den ljusa färgsättningen.

Köket från Kvik (2011) har blanka, vita skåpluckor, en mörkare laminatskiva samt ett prydligt kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd med ismaskin, dubbelho, induktionshäll, ugn samt mikro. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande.

Badrummet på entréplan har ett ljust kakel och klinker. Här finns dusch med frostad glasvägg, WC, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

En trappa upp hittar vi lägenhetens två sovrum som har en bra rymd som räcker för det de större modellerna av sängar. Rummen har en ljus känsla med vita väggar och tak och smakfulla fönstersättningar. Andra plan har två rymliga klädkammare samt ett helkaklat badrum. Badrummet har badkar, WC, handfat med kommod i vitt utförande samt högskåp. Blandare och badrumsmöbler byttes (2012). Även det här planen har golvvärme genomgående

Fakta

Adress

Norrgatan 24
352 31
Växjö

Storlek

2
103 m2

Ekonomi

5246 kr
Inkl värme + vatten. (Garage 741 kr, Kabel-TV 63 kr)

Taxering

Driftskostnader

350 kr
100 kr
450 kr

Energideklaration

Byggnad

1202
1202
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
1990
3-glasfönster
Vattenburen golvvärme genomgående via fjärrvärme
Till- och frånluft

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Garage tillhörande lägenhet i källaren (741 kr)

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber via ComHem
Fiber via ComHem

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Norrgatan 24

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring