Smakfull 4:a på vackra solberget

Kungsgatan 40. Visa på karta

Utgångspris: 2 845 000 kr

Stilren fyra på andra våningen. En centrumnära lägenhet noga planerad för att få en bra funktion, ljus och rymd.

Bostadsrättslägenhet
2 845 000 kr
2018
87 kvm

4 juni

16.30 - 17.30

Boka visning

10 juni

16.30 - 17.30

Boka visning

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Denna stilrena fyra på andra våningen är inbäddad mellan ekparkens grönska, vilket ger en naturkänsla trots det centrumnära läget. Lägenheten är noga planerad för att få en bra funktion, ljus och rymd. Sällskapsytorna är placerade mot ett hörn, vilket gör att balkonger och fönster vetter mot två väderstreck. Alla material är valda med omsorg och håller hög kvalitet, exklusiva tillval är gjorda. Fantastisk balkong om ca 30 kvm i söder- och västerläge. Lägenheten har vita väggar och vitpigmenterad mattlackad 3-stavs ekparkett.

Hallen med sina stora, mörka granitplattor matchar fint mot vitmålade väggar. Bra förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob med spegeldörr som ger rymd åt hallen. I anslutning till hallen finns praktiskt linneskåp och städskåp.

Från hallen nås master bedroom som även har ingång till köket genom en skjutdörr. Fönster mot balkongen ger ett naturnära intryck. Sovrummet har gott om plats för en full-size säng och har två skjutgarderober.

Det är öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en trevlig sällskapsyta. Köket har utgång till balkongens södra sida. Köket från HTH har vita, högglansiga mjukstängande luckor och lådor. Exklusiv bänkskiva i marmor (30 mm, tillval). Även stänkskyddet består av en matchande marmorskiva (13mm). Den maskinella utrustningen består av Kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn med pyrolytisk funktion, mikro samt glaskeramikhäll. Delar av taket pryds med spotlights.

Vardagsrummet har fönster i två väderstreck som skapar en ljus känsla. I anslutning finns en stor skjutdörrsgarderob med spegelglas. Två mindre sovrum där ett av dem har garderob och utgång till balkongens östra sida. Lägenheten har en helkaklad wc samt ett helkaklat badrum. Badrummet har vägghängd wc, dubbla duschdörrar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare (båda Electrolux), väggskåp, takdusch, handfat med kommod samt handdukstork. Väggar kläds med ett vitt kakel och golven i en grå platta.

Den imponerande balkongen om 30 kvm har dubbla utgångar från lägenheten. I bästa söder och västerläge finns möjlighet till många fina dagar och kvällar. Utrymme finns för möblemang runt hela balkongen.

Fakta

Adress

Kungsgatan 40
352 33
Växjö
Centrum

Storlek

3
87 m2

Ekonomi

4805 kr
inkl värme. Separat debitering för el och vatten.

Taxering

Driftskostnader

300 kr
400 kr
700 kr
(Preliminär driftkostnad), avstämning sker 1 gång per år

Energideklaration

Behövs ej

Byggnad

1103
1103
Bostadsrätt
Exteriört har huset en mörk, nästan svart kärna som gör att det smälter in fint i Solberget. De ljusa balkongerna som sveper runt husets hörn blir en tydlig kontrast mot den mörka fasaden. En unik och uttrycksfull byggnad - som är Växjös nya landmärke. Takterrassen på våning 20 - tillika Växjös högsta punkt har en enastående utsikt åt alla väderstreck. Terrassen är gemensam för alla boende i Brf Vattentornet och är inredd med sittgrupper.
Cykelförråd samt lägenhetsförråd

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Parkeringsplats, 600 kr/mån. Separat kö. Cykelparkering finns.

Tomt

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Bredband via fiber

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Kungsgatan 40

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring