Brf Gläntan

Brf Gläntan

Visa på karta

Utgångspris: 2 198 000 kr

Brf Gläntan blir ett naturskönt radhusområde med 23 välplanerade och flexibla radhus från Obos Kärnhem om 105 kvm med egen trädgård eller terrass.

Bostadsrättslägenhet
2 198 000 kr
2021/2022
105 kvm

26 april

16.30 - 17.30

Boka visning

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Brf Gläntan består av 23 bostäder på 105 kvm, i radhusform på höjden mellan Östra Lugnet och Hovshaga. Här är det nära till härliga naturområden som Evedals badplats och Hissö. I Växjö finns flera kvarter med Obos Kärnhems bostäder på 105 kvm, exempelvis Brf Solbacken och Brf Grönskan i Bredvik. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem. Preliminär inflyttning vintern 2021-2022.

Välkommen till vår visningslägenhet på Adelas väg 14 i Bredvik!

Via länken finner ni information om lediga/sålda objekt, design- och tillvalsmöjligheter - https://www.oboskarnhem.se/hitta-din-bostad/brf-glantan/

Planlösningen är utformad med trevliga samvaroytor på nedre plan och övervåningen är flexibel med 2-4 sovrum. Du får ett nyckelfärdigt hem med parkeringsplats, förråd, trädgård med trädäck eller terrasser anpassade efter områdets höjdskillnader. Bostäderna är ljusa och välplanerade med bra förvaring och hög standard på interiör och materialval. Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Husen blir omgivna av park- och naturmark med stigar och motionsslingor runt knuten.

På framsidan finns en plattbelagd yta med en häck mellan grannarna eller en praktisk skärmvägg. Du får en välkomnande entré
med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får några bostäder en lättskött tomt med trätrall på uteplatsen samt skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. En del av bostäderna får istället en tilltagen terrass med trätrall.

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett helkaklat badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Fakta

Adress

Brf Gläntan
352 63
Växjö
Lugnet

Storlek

2
105 m2

Ekonomi

5141 kr
Exkl. drift

Taxering

Driftskostnader

1925 kr
Preliminär driftkostnad gällande värme, kall- och varmvatten samt hushållsel. (individuell mätning)

Energideklaration

Behövs ej

Byggnad

214
Bostadsrätt
Föreningen ingår i två gemensamhetsanläggningar.

En tillsammans med Sanatoriet 2 och Sanatoriet 29 gällande gata.

En tillsammans med Sanatoriet 29 gällande miljöhus, UC, gångar och lekplats. Området beläggs med grusarmering, stenmjöl och plattor samt planteras med gräs, buskar och träd. På lekplatsen anordnas sandlåda, lekdjur, sittmöjligheter, bärväxter och belysning.

Byggnadssätt

2 plan radhus
2021/2022
3-glasfönster
Fjärrvärme, vattenburen golvvärme och radiatorer
FTX

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Till samtliga bostäder ingår förgårdsmark med betongplattor. Till bostad 201-217 ingår terrass med golv av trätrall. Höjdskillnader kan förekomma inom området varpå de olika bostäderna har olika förbindelser till bakomliggande mark. Bostad 202, 203 och 206 har en trappa från terrassen ner till föreningens mark medan bostad 207 och 208 har en öppning i terrassräcket som möjliggör åtkomst till bakomliggande mark. Terrasserna för bostad 201-212 är något djupare än för bostad 213-217.

Till bostad 218-223 ingår uteplats med golv av trätrall och trädgård färdigställd med utrullat gräs samt häckar enligt situationsplan.

Skärmvägg ingår på baksidan mellan bostäderna samt ut mot gemensamma parkeringen vid bostad 213 och 218 och mot gångvägen vid bostad 220 och 221. På framsidan ingår spaljé mellan bostäderna för bostad 201-217 samt häck för bostäderna 218-223.
Kallförråd ingår till alla bostäder, placering intill bostaden.

Tomt

Servitut

Förening

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Det är förberett i bostaden med multimediacentral och spridningsnät. Installation och anslutning av fiber ingår. Tjänsteleverans med Telia, Triple play beställs kollektivt och betalas separat av varje bostadsrättshavare (203 kr/månad).
Det är förberett i bostaden med multimediacentral och spridningsnät. Installation och anslutning av fiber ingår. Tjänsteleverans med Telia, Triple play beställs kollektivt och betalas separat av varje bostadsrättshavare (203 kr/månad).

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Brf Gläntan

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring