En av biskopshagens pärlor

Lövsalsgatan 16. Visa på karta

Utgångspris: 3 195 000 kr

Tilltalande balans av estetik, funktion och teknik! Här får du en privat och insynsskyddad sfär med ett läge som är ett av Växjös bästa.

Bostadsrättslägenhet
3 195 000 kr
2006
93 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Tilltalande balans av estetik, funktion och teknik!. Här får du en privat och insynsskyddad sfär med ett läge som är ett av Växjös bästa, i Söders charmiga kvarter. En imponerande takhöjd på 3,85 meter tillsammans större fönsterytor skapar fördelaktiga ljusbetingelser. Entré via lättskött stensatt trädgård i västerläge, omgärdad av högt plank.

Vi välkomnas in och får direkt en känsla över lägenhetens härliga ljus från den imponerande takhöjden och väl tilltagna fönsterytorna. I direkt anslutningen till entrén hittar vi avhängningsmöjligheter i form av skjutgarderober. På golvet ligger en vacker askparkett som är genomgående i hela lägenheten med en bekväm golvvärme som underlättar möblering och gör den mer valfri.

Vardagsrummet är väl tilltaget och har en öppen planlösning gentemot köket. Här finns plats för de större möblemangen så som soffgrupp med kompletterande fåtöljer. Väggar och tak går i vitt och tillsammans med de stora fönsterna, takhöjden samt snedtaket får utrymmet en häftig karaktär.

Köket från Myresjö har gott om arbetsytor och förvaring. Ljusa skåpsluckor, ett vitt kakel och stora fönster i vinkel med utsikt mot grönområde ger ett härligt ljus. Bänkskivan i trä ger en smakfull kontrast till de övriga ljusa delarna. Den maskinella utrustningen består av Kyl och frys, diskmaskin, fläkt, ugn samt glaskeramikhäll.

Badrummet har en bra storlek med kombinerad dusch/badkar. Badrummet pryds av ett mörkt klinker och ett vitt kakel samt en trevlig fönstersättning. Förvaring i form av överskåp samt kommod. Här finns även Bidé, toppmatad tvättmaskin samt torkskåp.

Lägenheten omfattar två sovrum i bra storlek. Här finns plats för fullsize-sängar samt komplement. I ett av sovrummet finns tre vita garderober. Sovrummen har vita väggar och tak med den återkommande askparketten på golvet.

Fakta

Adress

Lövsalsgatan 16
352 59
Växjö
Biskopshagen/Söder

Storlek

2
93 m2

Ekonomi

4965 kr

Taxering

Driftskostnader

700 kr
100 kr
150 kr
950 kr
Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. (Varje lägenhet har egen mätare för fjärrvärme, el och vatten.) Kostnad för försäkring tillkommer.

Energideklaration

Utförd
2020-01-13
E

Byggnad

B9
Bostadsrätt
Tillhörande oisolerat förråd

Byggnadssätt

1-plans marklägenhet
2006
3-glasfönster
Golvvärme genomgående via fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med värmeväxling (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Plattsättningar som vackert ramas in av buskar och träplank, sydvästläge
Carport med utrymme framför till parkering

Tomt

Servitut

Förening

Brf Botium i Växjö
Bostadsrättsförening
769612-6387
Ej angiven
Brf Botium består av 35 lägenheter i form av friliggande hus.
Den egna tomten består, förutom av huset, av carport alternativt garage, förråd och uteplats. Alla hus har burspråk, stora fönster, värmebehandlad panel i staket, garage, carport, förråd samt fjärrvärme, golvvärme och trippel play (bredband, IP-telefoni och IP-tv). Husen är ritade av Wibroe Arkitekter i Växjö.

Föreningen har också ett gemensamhetshus, kallat Lövsalen, omfattande ett större rum med bibliotek, öppen spis, kök, bastu, hobbyrum, grovtvättstuga och två övernattningsrum. På föreningens hemsida, www.botium.se kan medlemmarna via lösenord komma åt all information som berör föreningen. Övriga besökare är välkomna att ta del av fakta om föreningen på hemsidan

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Lägenheterna har indragen bredband, IP-telefoni och IP-TV via fiberkabel. Leverantör är Telia. Bredbandshastigheten är 100 Mbit/s. I månadsavgiften ingår de fria TV-kanalerna. Betalkanaler som kan väljas till är enligt Telias utbud av kanaler. (Telia Triple Play)

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Lövsalsgatan 16

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring