Toppmodern bostad i sjönära läge

Anna Koskulls gata 3H. Visa på karta

Utgångspris: 1 995 000 kr

Vi kan stolt presentera Anna Koskulls gata 3H, en högkvalitativ bostad med fantastiskt läge och med närhet till allt.

Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
2019
84 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Lukas Oléhn

0724024232

0470739098

lukas@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Nu saluförs Anna Koskulls gata 3H i Brf Trummens Strand 2, en bostad med en privat sfär och hög kvalité, bostaden är mycket välplanerad och disponerad över tre rum och kök samt tilltagen inglasad balkong. Från bostadens vardagsrum samt ett av sovrummen når vi ut till balkongen. Bostaden genomsyras av hög kvalité och är noggrant välplanerad.

-Inglasad balkong om 23 kvm
-Välplanerad
-Hög interiör kvalité
-Garageplats på källarplan
-Sjönära
-God kommunikation


Varmt välkomna att kontakta mig för vidare information.
Lukas Oléhn 072-4024232 lukas@a-maklare.se

Entré: Välkomnande entré med mörkt stilrent klinkergolv och ljusa väggar. Här finns plats för att hänga av sig ytterkläder samt yta för sittmöbel.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum som med en social karaktär ansluter till köket och bostadens inglasade balkong. Rummet har genomgående ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp. Ytskikten är ljusa och golvet är av ljusare parkett.

Kök: En öppen kökslösning med anslutande fransk balkong. Köket från Ballingslöv är utrustat med bänkskiva i sten, kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn och ugn.

Sovrum 1: Rummet är väl tilltaget och gott om plats för förvaring i garderoberna placerade längs väggen. Sovrummet har också två egna utgångar till balkongen.

Sovrum 2: Ljust sovrum med plats för förvaring och tilltagen säng.

Badrum: Helkaklat badrum med golvvärme (el), kaklet är vitt och klinkergolvet av mörkare grå ton. Badrummet har bra bänkyta samt är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Balkong: Inglasad balkong med plats för möblemang. Glaspartierna går enkelt att skjuta åt sidan för att öppna upp på sköna sommardagar.

Fakta

Adress

Anna Koskulls gata 3H
352 22
Växjö
Trummen Strand

Storlek

2
84 m2

Ekonomi

4803 kr
Inklusive värme. Preliminär driftkostnad tillkommer med 560 kr/mån som avser kall- och varmvatten samt hushållsel. Debiteras vi månadsavgiften och stäms av en gång om året. Kostnad för försäkring tillkommer.

Taxering

Driftskostnader

560 kr
Preliminär debitering om 560 kr månaden som avser vatten och el. Individuell avläsning sker en gång/år. Driftskostnaderna är personliga och bör endast ses som en uppskattning.

Energideklaration

Byggnad

11-1201
Bostadsrätt
Gemensamhets lägenhet finns samt lokal att hyra, kostnad 500 kr/dygn respektive 200 kr/dygn. Lokal för ca 40 personer med fullt utrustat kök, matsalmöblemang, mötesbord och soffor/fåtöljer.

Byggnadssätt

Flerbostadshus
2019
Fjärrvärme
FTX-aggregat

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Balkong om ca 23 kvm
Garageplats tillhör till en kostnad av 700 kr/mån.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Trummens Strand 2
Bostadsrättsförening
769634-7991
Ej angiven

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Anna Koskulls gata 3H

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring