Brf Ekhagen

Brf Ekhagen

Visa på karta

Utgångspris: 2 328 000 kr

Välkommen till Ekhagen, här bor du på 112 kvadratmeter i rad- och parhusform med närhet till sjö och grönskande natur.

Bostadsrättslägenhet
2 328 000 kr
2022
112 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Ekhagen, här bor du på 112 kvadratmeter i rad- och parhusform med närhet till sjö och grönskande natur. Här får du en lättskött trädgård, uteplats med trädäck och en ljus och öppen planlösning för familjen. Ett nyckelfärdigt hem med två badrum och 2-3 sovrum.

(Visningen hålls i brf Sjöglimten på adressen Högövägen 17B)

Bredvik är en växande stadsdel i Växjö, vackert belägen utmed Norra Bergundasjöns västra strand. Här kommer cirka 400 nya bostäder att växa fram under de närmaste åren. Bredvik utformas efter trädgårdsstadens kännetecken, med främst småskalig bebyggelse, välordnade kvarter och grönskande gårdar. OBOS Kärnhem har redan färdigställt fyra kvarter och påbörjar nu det femte.

Brf Ekhagen består av totalt 26 par- och radhus på 112 kvm. Husen har liggande träpanel i röda nyanser som matchar varandra bra och passar fint i den omgivande miljön. Färgsättningen ger trädgårdsstaden en idyllisk karaktär. samtliga bostäder har en mysig plattsättning på framsidan där utrymme ges för ett caféset. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och en lättskött trädgård som ramas in av häckar. På varje tomt planteras blommande träd. Du köper inte bara en bostad utan ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. När du flyttar in är gräsmattan utrullad och häckar planterade. Förberett och klart så att du kan njuta av ditt nya hem från dag ett.

På nedre plan finns all funktion du behöver, samtidigt som du får trevliga ytor för samvaro. Du välkomnas av en rymlig entré med öppen siktlinje ut mot baksidan. Köket är välplanerat med en separat matplats där du kan blicka ut mot entrésidan. Från vardagsrummet når du den skyddade uteplatsen med trädäck. På nedre plan finns även ett badrum med dusch.

Övervåningen finns i två alternativa utföranden för att du ska kunna få ett hem som passar just dig och din familj. I grundutförandet får du ett stort och två lite mindre sovrum. Du kan också välja att istället öppna upp ett av de mindre rummen mot trappan och hallen och på så sätt få ett luftigt allrum. Den möblerbara hallen kan exempelvis användas som arbetsyta eller som en mysig läshörna. På övre plan finns också ett stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett badkar för sköna, avkopplande stunder.

Välkommen till ett flexibelt boende där du själv har möjlighet att genom designval skapa din egen drömbostad!

Fakta

Adress

Brf Ekhagen
35258
Växjö
Bredvik

Storlek

3
112 m2

Ekonomi

5123 kr
inkl sophantering samt parkering

Taxering

Driftskostnader

Uppskattad driftkostnad 2 147kr/mån gällande värme, vatten samt el. 203 kr/mån tillkommer för Telia triple play (data, TV samt telefoni)

Energideklaration

Behövs ej

Byggnad

112
Bostadsrätt
Till varje bostad hör ett kallförråd.

Byggnadssätt

2-plan
2022
3-glasfönster
Fjärrvärme med golvvärme i entréplanet och radiatorer på övervåningen
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

På framsidan finns en plattbelagd yta med häck mellan grannarna. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och en lättskött trädgård som ramas in av häckar. På varje tomt planteras blommande träd.
hus 101-110 (parhusen) har carport vid uppfarten, övriga bostäder har parkering på gemensam parkeringsyta (radhusen).

Tomt

Servitut

Förening

Brf Ekhagen
Bostadsrättsförening
769638-6304
Ej angiven

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Det är förberett i hus med multimediacentral och spridningsnät, anslutet till fibernät. Tjänsteleverans med Triple play beställs kollektivt och betalas separat av varje bostadsrättshavare.

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Brf Ekhagen

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring