Elegant nyproducerad trea om 86 kvm i centrumläge!

Anteliigatan 7C. Visa på karta

Utgångspris: 2 745 000 kr

Bostadsrättslägenhet
2 745 000 kr
2020
86 kvm

30 november

18.00 - 19.00

Boka visning

Ansvarig mäklare

Lukas Oléhn

0724024232

0470739098

lukas@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Anteliigatan 7C och den här nyproducerade bostaden om 3 rok. Lugn och skyddad innergård med trivsam umgängesyta och härligt poolområde! Bra läge med gång- eller cykelavstånd till såväl centrum, Arenastaden och vackra naturområdet Bokhultet. Funktionellt och flexibelt med generösa uteplatser om 25 kvm.


Mitt emellan stadsdelarna Söder och Väster ligger det nya bostadskvarteret på Anteliigatan 7, strategiskt placerat med närhet till det mesta. Västerut når du snabbt Arenastaden och även köpcentret Grand Samarkand. Väljer du istället att cykla eller gå åt det andra hållet hamnar du snart i Växjös stadskärna. Det stora naturområdet Bokhultet finns också inom promenadavstånd.

Den nya föreningen erbjuder 54 bostäder om 1-4 rok, mellan 36-95 kvm. De sammansatta huskropparna skapar en skyddad och lugn innergård som bjuder en inbjudande gård och pool!

På Anteliigatan 7 har stor omsorg och kreativitet har lagts vid att skapa funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar. Här finns både kvadratsmarta studios för de mindre hushållen, men också större lägenheter med tre eller fyra rum och kök som passar många. Med hjälp av en öppen planlösning, ofta med ljusinsläpp från flera håll, får du ett ljust och fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. Även de snedställda fönstersmygarna och takhöjden om 2.5 m bidrar till extra ljus.
Det finns flera alternativa planlösningar för att du ska kunna välja den bostad som passar dig bäst.

På golven i lägenheten läggs en slitstark ekparkett. Väggarna är krispigt vita och de stora fönstren får en elegant avslutning med fönsterbrädor i kalksandsten. Alla studios har franska balkonger medan de större bostäderna har egna, stora balkonger som förlänger bostadens yta. De största balkongerna har en yta på 25 kvadratmeter - ett extra rum med himlen som tak! Dessutom finns fyra gemensamma balkonger där du kan umgås med dina grannar.

Köket består av luckor och skåp från HTH i fräscht vitt. Den mörka bänkskivan skapar en häftig kontrast mot de vita avlånga kakelplattorna över köksbänken. Kökets vitvaror kommer från Siemens och är extra energismarta.

Badrummet är smakfullt inrett med granitkeramikplattor på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns förutom dusch och toalett även miljösmart värmepumpstumlare och tvättmaskin - som dessutom doserar sig alldeles själv.

Det är svårt att inte trivas på Anteliigatan 7. In och ut ur fastigheten tar du dig enkelt med hjälp av det digitala passersystemet och din egen lägenhet öppnar du helt utan nyckel - tack vare det smarta låset.

Modernt och smidigt - precis som det ska vara!

Fakta

Adress

Anteliigatan 7C
352 36
Växjö
Centrum

Storlek

2
86 m2

Ekonomi

4475 kr
Inkl. värme.

Taxering

Driftskostnader

501 kr
Beräknad driftskostnad avseende el och vatten enligt schablon ca 70 kr/kvm/år. Detta motsvarar 3 850 kr/år för en bostad om 55 kvm.

Energideklaration

Byggnad

1003
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2020
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Egen balkong om 25 kvm. Alla lägenheterna har också tillgång till gemensamma balkonger.
Parkering sker i carport på gård alternativt på markerade parkeringsrutor i anslutning till byggnad. Totalt antal p-platser: 44st (25 carport och 19 utomhus). Cykelparkering vid entréer samt särskilt anvisade platser.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Minnet 10
Bostadsrättsförening
769634-5607
Ej angiven

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Förberett i lägenheten med multimediacentral och spridningsnät till vardagsrum. Två mediauttag i vardagsrum.
Kollektiv fiberanslutning. Avgiften för installation och anslutning av fiber ingår. Tjänster beställs och bekostas av
varje bostadsrättshavare.
Förberett i lägenheten med multimediacentral och spridningsnät till vardagsrum. Två mediauttag i vardagsrum.
Kollektiv fiberanslutning. Avgiften för installation och anslutning av fiber ingår. Tjänster beställs och bekostas av
varje bostadsrättshavare.

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Anteliigatan 7C

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring