Lugnt och lummigt läge på lugnets höjd

Lugnets väg 9C. Visa på karta

Utgångspris: 2 295 000 kr

Välkommen till Lugnets väg 9C och den här nyproducerade lägenhet om 4 RoK på 100 kvm. Här finns dubbla badrum, tvättstuga och en rymlig terass i öster

Bostadsrättslägenhet
2 295 000 kr
2019-2020
100 kvm

30 november

16.30 - 17.30

Boka visning

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Lugnets väg 9C och den här nyproducerade lägenhet om 4 RoK på 100 kvm. Här finns dubbla badrum, tvättstuga och en rymlig terass i österläge. Lägenheten har golvvärme genomgående på första plan. En plattlagd uppfart ger möjlighet till två bilplatser.

kontakta David Palmberg 0470 73 90 95 för privat visning om detta önskas.

Vi välkomnas in i huvudentrén på en smakfull klinker. Här finns avhängningsmöjligheter i direkt anslutning. Till höger hittar vi ett av lägenhetens två badrum, ett rymlig och helkaklad badrum med dusch och wc.

Vardagsrummet har en öppen planlösning gentemot köket (HTH) med härliga ljusbetingelser från de stora fönsterytorna. Här finns utrymme för soffgrupp samt flersitsigt matbord. Väggar och tak går i vitt och på golvet ligger en 3-stavs ekparkett. Den maskinella utrustningen i köket består av kyl och frys i fullhöjd, mikro, glaskeramikhäll, diskmaskin samt ugn. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Entréplanet har även en tvättstuga med bra förvaring i form av städskåp och överskåp. Här finns tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsytor. Tvättstugan kan användas som groventré då en glasad dörr finns tillgänglig.

En våning upp hittar vi tre sovrum som samtliga har har vita väggar och tak och den återkommande tresatvsparketten. Två av sovrummen har skjutgarderober och ett av sovrummen har en praktisk walk-in closet. På andra plan finns ytterligare ett badrum med wc samt badkar.

Fakta

Adress

Lugnets väg 9C
352 63
Växjö
Lugnet

Storlek

3
100 m2

Ekonomi

4998 kr
Exkl drift

Taxering

Driftskostnader

Driftkostnaden är preliminärt beräknad till 1917 kr/mån gällande värme, vatten och el. Det är individuell mätning i huset vilket innebär att boenden betalar för den enskilda förbrukningen och därför kan det variera.

Energideklaration

Behövs ej

Byggnad

103
Bostadsrätt
Tillhörande förråd i anslutning till bostaden

Byggnadssätt

2-plan
2019-2020
3-glasfönster
Fjärrvärme. Golvvärme i entréplanet och radiatorer på övre plan.
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Rymlig terass i Österläge
Plattlagd uppfart med plats för två bilar

Tomt

Servitut

Förening

Brf Lunden
Bostadsrättsförening
Ej angiven
Området mellan Östra lugnet och Hovshaga i Växjö fortsätter att växa fram. Här, i bästa läge på höjden intill Lugnets park, hittar vi ett nytt kvarter med smarta effektiva radhus. Välkommen till idylliska Brf Lunden!

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Telia Triple Play
Telia Triple play

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Lugnets väg 9C

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring