Björksätravägen 11B

Modernt boende på populära Hovshaga

Visa på karta

Utgångspris: 1 795 000 kr

Välkommen till en modern 4:a med öppen planlösning i populära Hovshaga. Här bor du med dubbla balkonger och genomgående golvvärme i lägenheten.

Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
2018
78 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till en modern 4:a med öppen planlösning i populära Hovshaga. Här bor du med dubbla balkonger och genomgående golvvärme i lägenheten. Lägenheten har gott om förvaring och har ett tillhörande förråd. Fullutrustat HTH-kök, ett trivsamt vardagsrum med bra ljusbetingelser och ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning.

Vi välkomnas upp till en härlig entrébalkong. Här finns gott om plats för utemöblemang. Vi vandrar in och möts direkt av ett härligt ljus från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Vid entrén finns avhängningsmöjligheter i form av garderob, skohylla samt hatthylla. I anslutning till entrén finns även en walk-in closet.

Till höger hittar vi lägenhetens smakfulla badrum. På golvet ligger en grå klinker och väggarna kläds av ett vitt kakel. Det finns förvaring genom ett spegelskåp samt kommod. I badrummet finns även dusch med välvda glasdörrar, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsytor.

Köket har en öppen planlösning gentemot vardagsrummet. Här finns ljusa väggar och tak som tillsammans med de stora fönsterytorna ger härliga ljusbetingelser. Köket har god förvaring samt generöst med arbetsytor. Köksluckorna är vita, arbetsytorna går i grått och ett ljust kakel pryder ovanför. Arbetsytorna lyses upp av inbyggnadsspotlights. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, fläkt, induktionshäll, mikro samt ugn i arbetshöjd. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Vardagsrummet har gott om plats för den större soffgruppen. Genomgående för hela lägenheten är ett vackert plankgolv i ek med golvvärme.

Från vardagsrummet/köket når vi lägenhetens andra balkong som även den har rum för utemöblemang.

Lägenheten omfattar tre sovrum. Det största sovrummet har ljusinsläpp från två väderstreck och har gott om förvaringen genom hela fem garderober.

Fakta

Adress

Björksätravägen 11B
352 65
Växjö
Hovshaga

Storlek

3
78 m2

Ekonomi

5089 kr
inklusive värme, vatten, bredband, kabel-tv, parkering, sophantering & förråd (hushållsström tillkommer)

Taxering

Driftskostnader

450 kr
450 kr
Kostnad för försäkring tillkommer. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Utförd
2020-03-16
D

Byggnad

C1:2
1101
Bostadsrätt
Tillhörande förråd på framsidan

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
3-glasfönster isoler
Genomgående golvvärme via fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Utvändig parkering som ingår i avgiften (nr12)

Tomt

Servitut

Förening

Brf soluppgången
Bostadsrättsförening
769632-0766
Ej angiven

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Via Telia
Via Telia 100/100

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Björksätravägen 11B

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring