Lagmansvägen 65A

Exklusiv våning med terrass ut över Växjösjön

Visa på karta

Utgångspris: 4 295 000 kr

Vi kan stolt presentera Lagmansvägen 65A, en högkvalitativ bostad med fantastiskt läge, sjöutsikt i två väderstreck mot Växjösjön och Trummen.

Bostadsrättslägenhet
4 295 000 kr
2017
86 kvm

21 januari

17.00 - 18.30

Boka visning

24 januari

13.00 - 14.30

Boka visning

Ansvarig mäklare

Lukas Oléhn

0724024232

0470739098

lukas@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Nu saluförs Lagmansvägen 65A i Brf Strandsnäckan 8, en våning med en privat sfär och högsta kvalité, bostaden är oerhört välplanerad och disponerad över tre rum och kök samt wc. Tilltagen inglasad terrass i sydvästläge som blickar ut mot Växjösjön och balkong mot sjön Trummen. Från bostadens alla rum når vi ut till antingen terrassen eller balkongen. Bostaden genomsyras av högkvalité och är noggrant välplanerad.

-Inglasad terrass mot Växjösjön
-Balkong mot Trummen
-Välplanerad
-Tilltagen takhöjd
-Genomgående golvvärme
-Centralt
-Garageplats på källarplan
-Swimmingpool och spa

Varmt välkomna att kontakta mig för vidare information.
Lukas Oléhn 072-4024232 lukas@a-maklare.se

Hall: Välkomnande entré ljusgrått klinkergolv och ljusa väggar. Här finns plats för att hänga av sig ytterkläder samt yta för sittmöbel.

Vardagsrum: Ljust och luftigt vardagsrum som med en social karaktär ansluter till köket och bostadens inglasade terrass. Rummet har genomgående ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp. Ytskikten är ljusa, och golvet är av enstavs parkett.

Kök: En öppen kökslösning med anslutande balkong. Köket från HTH är utrustat med exklusiv granitskiva, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn och ugn.

Sovrum 1: Sovrummet med fantastisk sjöutsikt, rummet är väl tilltaget och har gott om plats för förvaring i garderoberna. Sovrummet har också en egen utgång till terrassen.

Sovrum 2: Sovrum med plats för förvaring samt egen utgång till balkong. Alternativt plats för hemmakontor.

Badrum: Helkaklat badrum med golvvärme, ytskikten är i ljusgrå ton och vit kommod. Badrummet har bra bänkyta samt är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Terrass & Balkong: Inglasad terrass i sydvästläge med plats för matbord och avslappningshörna. Glaspartierna går enkelt att skjuta åt sidan för att öppna upp på sköna sommardagar. Balkongen i nordöst ligger ligger i anslutning till köket och lämpar sig perfekt för frukost i morgonsolen.

Övrigt: I hall, vardagsrum, kök & badrum finns spotlights i tak. Luftvärmepump för komfort på sommarhalvåret.

Fakta

Adress

Lagmansvägen 65A
352 34
Växjö
Kampen

Storlek

2
86 m2

Ekonomi

4391 kr
Inklusive uppvärmning. Exklusive varmvatten och el, varmvatten och el prel 400 kr/mån.

Taxering

Driftskostnader

300 kr
200 kr
500 kr
Preliminär debitering om 500 kr månaden som avser varmvatten och el. Individuell avläsning sker två gånger/år. Driftskostnaderna är personliga och bör endast ses som en uppskattning.

Energideklaration

Utförd
2020-03-16
E

Byggnad

B2-1102
1102
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerbostadshus
2017
3-glasfönster isoler
Fjärrvärme- genomgående golvvärme
FTX-aggregat

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Terrass i sydväst med kvällssol och utsikt över Växjösjön. Balkong i nordöst mot Trummen för morgonsolen.
Garageplats med nr 15 på källarvåning tillhör bostaden. Kostnad 650 kr/mån.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Strandsnäckan 8
Bostadsrättsförening
769629-9804
Ej angiven
Strandsnäckan 8 består av tre huskroppar med tre till sexton lägenheter i respektive huskropp. Husen har två till fem våningar. (varav 27m2 är en övernattningslägenhet)
Parkeringsgarage med tillkopplad eluttag.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Lagmansvägen 65A

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring