Södra Järnvägsgatan 4R

Våning i centrala Växjö

Visa på karta

Utgångspris: 3 995 000 kr

Välkommen till Södra Järnvägsgatan 4R och den här våningen högst upp i huset. Här bor du i centrala Växjö med alla de bekvämligheter som medföljer.

Bostadsrättslägenhet
3 995 000 kr
2018
109 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Södra Järnvägsgatan och den här våningen högst upp i huset. Här bor du med låg avgift i centrala Växjö med alla de bekvämligheter som medföljer. Lägenheten är ensam uppe på våning fem i huset och har en rymlig entrébalkong med automatisk öppning. Lägenheten omfattar dubbla balkonger samt en fransk, dubbla vardagsrum samt tre sovrum. Här finns även dubbla badrum samt ett praktiskt tvättrum.

Vi tar hissen upp till våning fem och smidigt trycker på den automatiska dörröppnaren. Här vandrar vi ut på en rymlig entrébalkong med gott om utrymme för möblemang.

Innanför dörren möts vi av en smakfull, mörk klinker. Entréhallen är rymlig med plats för avhängningsmöblemang. Väggar och tak är genomgående vitmålade.

Lägenhetens U-formade kök från Vedum har en öppen planlösning gentemot vardagsrummet. På arbetsytorna ligger en mörk skiva, skåpsluckor går i vitt och ett vitt kakel i halvförband pryder ovanför arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av rostfri kyl och frys, häll, mikro, ugn i arbetshöjd samt rostfri diskmaskin. Från köket når vi även lägenhetens andra balkong med utsikt mot vackra söder.

Vardagsrummet gentemot köket har en härlig karaktär med bra ljus. De stora, vinklade fönsterna livar upp utrymmet och ger boglädje. Här finns gott om plats för möblemang. Vidare in hittar vi ytterligare ett sällskapsutrymme som går att göra om till ett extra sovrum/kontor vid behov.

Lägenheten omfattar tre sovrum där två av dem har ljusinsläpp från dubbla väderstreck. De största sovrummet har gott om förvaring genom flertalet garderober. Det näst största sovrummet har en fransk balkong som vetter mot söder.

Lägenheter har två helkaklade badrum med dusch samt kommod. Ett av badrummet har en egen duschavdelningen och det andra har glasdörrar. Lyxigt nog omfattas lägenheten även av ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsyta. Här finns även diskho samt överskåp. Från tvättrummet nås en walk-in closet.

Fakta

Adress

Södra Järnvägsgatan 4R
352 29
Växjö
Centrum

Storlek

3
109 m2

Ekonomi

4089 kr
Inkl Värme samt bostadsrättstillägg (försäkring)

Taxering

Driftskostnader

250 kr
450 kr
700 kr
Kostnad för försäkring tillkommer. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar

Energideklaration

Behövs ej

Byggnad

4401
Bostadsrätt
Övernattningslägenhet, två miljörum, cykelförråd, föreningslokal

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

25 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad av 600 kr/mån. 48 garageplatser som kan hyras till en kostnad av 1 200 kr/mån.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Lokstallet
Bostadsrättsförening
769632-0147
Nej

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Grundutbud TV Telia och internet 100/100 (229 kr)
Grundutbud TV Telia och internet 100/100 (229 kr)

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Södra Järnvägsgatan 4R

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring