Hasselstigen 11B

Bekvämt boende i populär förening

Visa på karta

Utgångspris: 3 395 000 kr

Välkommen till Hasselstigen 11 B, en bostadsrätt med tre sovrum och mysig uteplats i härligt västerläge.

Bostadsrättslägenhet
3 395 000 kr
1960
110 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Hasselstigen 11 B, en bostadsrätt med tre sovrum och mysig uteplats i härligt västerläge. Lägenheten totalrenoverades 2010 med smakfulla val. HSB brf Guldbaggen är en välskött föreningen både tekniskt och ekonomiskt vilket vi kan se resultatet på i den låga avgiften. Parkering finns tillgängligt smidigt framför entrédörren och gästparkering finns tillgängligt.

Varmt välkomna att kontakta mig för vidare information.
David Palmberg, 0470 73 90 95 alt, David@a-maklare.se

Uppfarten är asfalterad med plats för bilen. Fasaden är vitputsad. Entrédörren har ett modernt kodlås från Yale, vilket gör det möjligt att lämna hemmet utan nyckel. Innanför dörren möts man av ett svart klinkergolv med golvvärme, inbyggd garderob och med vitmålade väggar. På varsin sida om hallen finns två av husets rum med vita väggar och golv av ljus ek. Idag används rummen som kontor men kan också användas som sovrum.

På entréplanet finns badrum med mörkgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Det finns en rymlig dusch, tvättmaskin och torktumlare, handdukstork, stor kommod med förvaring, wc, golvvärme och bastu. I badrummet finns ett ventilationsaggregat för kontinuerlig mekanisk frånluftventilation. På entréplanet finns också en mindre inre hall med garderober i anslutning till badrummet.

Några steg in i hallen möts man av en öppen trappa som leder både till övre och nedre plan. Övervåningen har öppen planlösning med plats för stora möblemang. Stora fönster i väst ger rummet maximalt med ljusinsläpp och med markiser som regleras av vädret håller rummet svalt vid varmare dagar.

På nedervåningen finns köket och ett större sovrum. Köket är L-format med vita köksluckor samt överskåp för mycket förvaring. Köket är utrustat med kyl och frys, ugn, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Fläktmotorn är placerad i badrummet och hörs mycket lite i köket Vitvarorna har ett rostfritt utförande. Ett rött klinkergolv utmed ena sidan av köket matchar fint mot köksluckorna.

Från köket leder en altandörr ut mot det stora trädäcket med västerläge. Uteplatsen är insynsskyddad och har ett tak gör det möjligt att sitta ute vid sämre väder. Intill trädäcket finns en mindre stenlagd uteplats med plats för ytterligare möblemang. En stor, vacker lind skyddar mot insynen och utmed uteplatsen finns en större gräsyta, gemensam för föreningen, för större aktiviteter.

Intill köket finns det större sovrummet som har ljusa väggar och inbyggda garderober med skjutdörrar från tak till golv med gott om förvaring.

Fakta

Adress

Hasselstigen 11B
352 43
Växjö
Norr

Storlek

3
110 m2

Ekonomi

3973 kr
Inkl värme, vatten samt fiberanslutning Wexnet

Taxering

Driftskostnader

875 kr
120 kr
995 kr
Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Utförd
2020-06-11
F

Byggnad

13
Bostadsrätt
Utförda Renoveringar:
2010
- Nya elledningar och elcentral
- Samtliga värmeelement utbytta
- Golvvärme installerat i hallen, arbetsrum samt toalett
- Mekanisk frånluftsfläkt
- Alla golv bytta
2016
- Samtliga fönster bytta av föreningen
2020
- Fiberanslutning till Wexnet
Föreningen har en tvättstuga och en mindre möteslokal

Byggnadssätt

Bostadsrättsradhus
1960
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk frånluft

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Asfalterad uppfart framför bostaden

Tomt

Servitut

Förening

HSB Brf Guldbaggen i Växjö
Bostadsrättsförening
729500-1593
Ej angiven
1190
Säljare
476
Föreningen består av 40 lägenheter om ursprungligen 5 rok. Byggnaderna färdigställdes 1959-60

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Föreningen har gjort större renoveringar, se årsredovisning sidan 3 för informationen.

Internet

Wexnet
Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Hasselstigen 11B

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring