Adelas väg 14

105 kvm i natursköna Bredvik

Visa på karta

Utgångspris: 2 395 000 kr

Välkommen till Bredvik till det här moderna bostadsrättsradhuset. Här bor du med hög standard samt flera bekvämligheter i hushållet.

Bostadsrättslägenhet
2 395 000 kr
2019
105 kvm

26 april

16.30 - 17.30

Boka visning

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Bredvik till det här moderna bostadsrättsradhuset. Här bor du med hög standard samt flera bekvämligheter i hushållet. Lägenheter omfattar dubbla sociala ytor över två plan, dubbla badrum samt ett trädäck i söderläge som leder ut mot den egna gräsmattan. Hela första plan har en behaglig golvvärme.

Kontakt, David Palmberg 0470 73 90 95 alt, David@a-maklare.se

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. På entréplanet ligger det välplanerade köket från HTH och med vitvaror från Siemens. Köket är klassiskt med vita luckor och bänkskiva i laminat (sliten betong)färg. I köket finns plats för ett flersitsigt matbord.

Vardagsrummet på cirka 20 kvm ger en skön atmosfär och takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga. Här finns gott om plats för soffgrupp samt kompletterande fåtöljer. Från vardagsrummet kan du öppna ut till den trevliga uteplatsen med trädäck.

På nedervåningen finns ett helkaklat badrum i klassiska färgval. Mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Hela entréplanet har behaglig golvvärme.

Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme.

På övervåningen finns tre sovrum och ett öppet allrum. Här finns också ett helkaklat badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Fönstersättningen gör att dagsljuset kan flöda fritt genom hela bostaden och skapar ett ljust och trevligt hem.


Fakta

Adress

Adelas väg 14
352 58
Växjö
Bredvik

Storlek

3
105 m2

Ekonomi

4820 kr
Inkl nätavgift (wexnet), bostadsrättstillägg samt sophanteringen. (Obligatoriskt tillägg på 220 kr angående vatten. Avstämningen sker två gånger om året)

Taxering

Driftskostnader

Beräknad driftskostnad 1 750 kr/mån enligt schablon avseende värme, vatten och hushållsel (individuell mätning). Hemförsäkring tillkommer.

Energideklaration

Byggnad

107
Bostadsrätt

Byggnadssätt

2-plan radhus
2019
3-glasfönster isoler
Fjärrvärme. Golvvärme i entréplanet och radiatorer på övre plan.
Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och en lättskött trädgård som ramas in av en låg häck.
Bilar i området parkeras på p-plats eller i carport i den västra delen av kvarteret. Det gör att du och din familj kan bo i ett lugnt, tryggt kvarter utan bilar intill varje bostad. Parkeringsplatser, 250 kr/mån och carportplatser, 500 kr/mån.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Solbacken i Växjö
Bostadsrättsförening
Ej angiven

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber, Wexnet
Fiber, Wexnet

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Adelas väg 14

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring