Högövägen 17B

Fantastiskt läge i natursköna Bredvik

Visa på karta

Utgångspris: 2 698 000 kr

Välkommen till Bredvik och den här ljusa lägenheten med sjöglimt. Här bor du på smakfulla 112 kvm med dubbla badrum, tre sovrum och naturen som granne

Bostadsrättslägenhet
2 698 000 kr
2020
112 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Bredvik och den här ljusa lägenheten med sjöglimt. Här bor du på smakfulla 112 kvm med dubbla badrum, tre sovrum och naturen i direkt anslutning.

På nedre plan finns all funktion du behöver, samtidigt som du får trevliga ytor för samvaro. Du välkomnas av en rymlig entré med öppen siktlinje ut mot baksidan. Här finns avhängningsmöjligheter i form av skjutgarderober där en är i spegelutförande. Köket är välplanerat med en separat matplats där du kan blicka ut mot entrésidan. Köket har en öppen planlösning gentemot vardagsrummet med en bardisk som avdelar snyggt. Vardagsrummet har gott om plats för möblemang. Rummet har ett underbart ljus från de stora fönsterytorna samt det ljusa golvet. Från vardagsrummet når du den skyddade uteplatsen med trädäck i österläge. Här finns plats för flera utemöblemang. På nedre plan har vi ett helkaklat badrum med kommod och spegelskåp. Under trappen hittar vi extra förvaring.

En trappa upp hittar hittar vi tre stycken tre sovrum. alla sovrummen har ljusa väggar och tak med två garderober. Det största sovrummen har gott om plats för en fullsize-säng. På övervåning finns även ett utrymme som går att använda som kontorsyta eller för lek. Badrummet på andra plan har en bra rymd. Här finns badkar, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsyta, överskåp samt spegelskåp. På andra plan finns även en walk-in closet.
Fakta

Adress

Högövägen 17B
352 58
Växjö
Bredvik

Storlek

3
112 m2

Ekonomi

5340 kr
Exkl drift

Taxering

Driftskostnader

Preliminär driftkostand 2146 kr/mån. Gäller kostnad så som uppvärming, kall- och varmvatten, hushållsel samt sophantering. Det här ingår alltså inte i avgiften. Utöver det här tillkommer 203 kr/mån för Telia triple play. (TV & Nätverk)

Energideklaration

Byggnad

840002
Bostadsrätt
Till bostaden hör ett kallförråd.

Byggnadssätt

2-plan radhus
2020
3-glasfönster
Fjärrvärme. Golvvärme i entréplanet och radiatorer på övre plan.
Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och en lättskött trädgård som ramas in av en låg häck.
Inom fastigheten finns 15 parkeringsplatser (300 kr/mån) varav 2 HKP. Inom fastigheten finns även en gemensam byggnad för avfallshantering och UC samt cykelparkering med tak.

Tomt

Servitut

Förening

Brf sjöglimten
Bostadsrättsförening
769636-9839
Ej angiven
För naturälskaren är Bredvik ett riktigt paradis. Här bor du nära ett flertal grönområden och natursköna platser. Från Brf Sjöglimten har du utsikt över Norra Bergundasjöns vatten. Strandremsan har fina gångstråk, perfekt för en söndagspromenad med familjen eller en härlig löprunda efter jobbet. I närheten finns också en ridskola med en stor anläggning som erbjuder ridning för både vuxna och barn.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Telia Triple Play
Telia Triple Play

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Högövägen 17B

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring