Emil Lindells Väg 28

Välplanerad lägenhet mellan Växjösjön och Trummen

Visa på karta

Utgångspris: 1 995 000 kr

Budgivning pågår

Välkommen till den här lägenheten om 94 kvm. Här bor du vackert mellan sjöarna i en välplanerad lägenhet med fina ljusbetingelser.

Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
2009
94.5 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Budgivning pågår

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till den här lägenheten om 94 kvm. Här bor du vackert mellan sjöarna i en välplanerad lägenhet med fina ljusbetingelser. Lägenheten har ett inglasat uterum i bästa söderläge med utsikt över båda sjöarna. Här bor du i en stabil förening med fördelaktig månadsavgift. Huset är miljösmart med passivhus och solceller!

Varmt välkomna att kontakta mig för vidare information.
David Palmberg, 0470 73 90 95 alt, David@a-maklare.se

Vi välkomnas in och hittar avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. På golvet ligger en återkommande enstavsparkett från Kährs.

Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp samt middagsbord. Med stora fönstersättningar i söder får rummet ett härligt ljus. Från vardagsrummet när vi den inglasade balkongen i söderläge med utsikt över både Trummen och Växjösjön. Storleken ger plats för soffgrupp med bord.

Köket har vita luckor med en mörkare bänkskiva och ett vitt kakel som pryder ovanför arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av fläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, samt ugn.

Badrummet är rymligt och rymmer dusch, tvättmaksin och torktumlare, handdukstork samt spegelskåp. Väggarna har ett vitt kakel och på golvet ligger en våtrumsmatta. Badrummet kompletterad med ett gäst-wc i anslutning till entrén.

Lägenheten omfattar tre sovrum i bra storlek. Det största har gott om plats för den större modellen av säng och rymmer tre garderober. Väggarna har en smakfull färgsättning som skapar lugn.

Fakta

Adress

Emil Lindells Väg 28
352 57
Växjö
Kampen

Storlek

3
94.5 m2

Ekonomi

4196 kr
inkl. värme, kabel-tv, sophantering, bostadsrättstilläggsförsäkring och förråd.

Taxering

Driftskostnader

300 kr
200 kr
500 kr
Individuell mätning av hushållsel & vatten sker varje månad (efterhand) och debiteras på månadsavin. Kostnaden för internet & hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren och tillkommer. Observera att driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal samt förbrukning.

Energideklaration

Utförd
2015-10-28
A

Byggnad

23
1503
Bostadsrätt
Till lägenheten hör ett varmförråd beläget i en separat förrådsbyggnad.

I anslutning till förrådsbyggnaden finns även sophantering & ett cykelförråd.

Byggnadssätt

Flerbostadshus (Passivhus)
2009
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

40 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Kostnad ca 180 kr / mån. P-platser med motorvärmare kostar ca 285 kr. För besökande finns gästparkeringar.

Tomt

Servitut

Förening

BRF Portvakten Södra
Bostadsrättsförening
769626-8445
Ej angiven
Föreningen består utav två punkthus och så kallade passivhus. Byggtekniken kan förklaras med att man bygger energisnålt genom att minimera värmeförlusterna genom klimatskalet, effektiv ventilation samt att tillvarata värme från de boende, elektriska apparater och instrålande sol.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

2016 - Nya golv, dörrar samt lister
2018 - Ny tvättmaskin och torktumlare

Internet

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ett grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften via Com Hem. Möjlighet att ansluta TV via Wexnet, fiber
INTERNET/BREDBAND: Internet via Com Hem eller via Wexnet, fiber. Bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Emil Lindells Väg 28

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring