Lancastervägen 9D

Naturnära boende i Sandsbro

Visa på karta

Utgångspris: 1 580 000 kr

Välkommen till Sandsbro och den här välplanerade lägenheten i ett härligt läge. Här bor du i ett lugnt område med balkong i sydvästläge.

Bostadsrättslägenhet
1 580 000 kr
2005
85.5 kvm

3 februari

16.30 - 17.30

Boka visning

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Sandsbro och den här välplanerade lägenheten i ett härligt läge. Här bor du i ett lugnt område med balkong som har kvällssol. Till lägenheten hör ett stort förråd och parkeringsplats.

Varmt välkomna att kontakta mig för vidare information.
David Palmberg, 0470 73 90 95 alt, David@a-maklare.se

Sandsbro har blivit ett av Växjös populäraste områden, inte minst för familjer och de som söker ett rikt fritidsliv. Du får ett naturnära boende med Glasrikets golfbana, Fylleryds fritidsområde, Helgasjön och Toftasjöns badplatser. Man har tänkt på barnen med lekplats och gemensamma gräsytor. Dagis ligger ett stenkast från bostaden.

En öppen planlösning med vardagsrum, kök, matplats samt en stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. De stora glaspartierna och höga takhöjden, (2.60) gör lägenheten ljus och luftig. Det är genomgående ekparkett i lägenheten utom i hallen (grått klinkergolv). Ballingslövkök med ek-inslag och blått kakel. Köket är utrustat med diskmaskin, glaskeramikhäll, kyl och frys (fullhöjd).

Badrummet är helkaklat med golvvärme (el). Här finns handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare samt en dusch med välvda glasdörrar.

Lägenheten omfattar tre sovrum i olika storlek. Det största av dem har gott om plats för den större modellen av säng och har även tillgång till en fransk balkong.

Fakta

Adress

Lancastervägen 9D
352 72
Växjö
Sandsbro

Storlek

3
85,5 m2

Ekonomi

6006 kr
Inkl värme, va, fiber via telenor med boxer samt IP-telefoni, bostadsrättstillägg och P-plats med motorvärmare

Taxering

Driftskostnader

300 kr
150 kr
450 kr
Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Utförd
2019-04-12
E

Byggnad

20
Bostadsrätt
Stort tillhörande förråd samt miljöhus

Byggnadssätt

Flerbostadshus
2005
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk frånluft

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Balkong med kvällssol
Utvändig parkering med motorvärmare

Tomt

Servitut

Förening

HSB Brf Valthornet
Bostadsförening
769609-9808
Ej angiven
Hsb:s brf Valthornet i Växjö äger fastigheten Valthornet 1 med lägenheter på Lancastervägen 1, 3, 5, 7, 9 och 11. Byggnaderna färdigställdes 2004. I föreningen finns 2:or, 3:or och 4:or, totalt 24 stycken lägenheter. Fastigheten är försäkrad i Länsförsäkringar Kronoberg, och det finns ett kollektivt bostadsrättstillägg tecknat. HSB sköter gräs- och häckskötsel och snöröjning lejs ut.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Ugn, glaskeramikhäll och diskmaskin byttes 2015
Kyl och frys (Electrolux) 2019

Internet

Fiber via telenor med boxer
Fiber via telenor med boxer

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Lancastervägen 9D

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring