Anna Koskulls gata 6A

Lyxutrustad lägenhet med slagkraftig utsikt

Visa på karta

Utgångspris: 2 745 000 kr

Välkommen till den här lyxiga lägenheten med en otrolig utsikt över Trummen och Teleborgs slott. Dubbla balkonger och tillgång till garageplats.

Bostadsrättslägenhet
2 745 000 kr
2021
76.4 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Välkommen till den här lyxiga lägenheten med en otrolig utsikt över Trummen och Teleborgs slott. Här bor du högst upp i huset med dubbla balkonger och tillgång till parkering i garage. Lägenheten är påkostad med köksö, vackra plankgolv i ek samt flera tekniska detaljer. Välkommen att läs bifogade rumskort för en exakt beskrivning gällande material samt tekniska funktioner.

Varmt välkomna att kontakta mig för vidare information.
David Palmberg, 0470 73 90 95 alt, David@a-maklare.se

Vi tar hissen högst upp i huset och kliver in i en ljus entré. En nedfälld dörrmötta skyddar det vackra plankgolvet i ek. Här finns avhängningsmöjligheter genom dubbla garderober. Här finns takbelysning genom spotlight samt en väggarmatur över entréspegeln.

Lägenhetens kök från Ballingslöv har en öppen planlösning gentemot vardagsrummet för både optimerade ljusbetingelser och för de sociala aspekterna. Köket har gott om arbetsytor samt förvaring genom flertalet köksluckor samt en köksö. Köksön kläds av en vit bänkskiva i kvartsten. Här finns en ovanliggande bardisk samt en kompaktugn. I övrigt har köket en bänkskiva i rostfritt stål som lyses upp av spotlights samt en gråskalig kakelsättning som stänkskydd. Den materiella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, fläkt, ugn med pyrolytisk funktion, induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Från köket når vi en av lägenhetens balkonger med utsikt över Trummen.

Vardagsrummet har ett härligt ljus från de stora fönstersättningarna i öst och söder. Här finns gott om plats för soffgrupp med kompletterande möblemang. Här finns ett inbyggt vitrinskåp med spotlights ovan. Från vardagsrummet nås lägenhetens inglasade balkong i söderläge. Här har vi en otroligt utsikt över Trummen samt vackra Teleborgsslott.

Badrummet har en smakfull karaktär med ett grått kakel och ett hexagon mönstrat klinker. Här finns takdusch med glasdörrar, handfat med svartbetsat ekkommod, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsyta i form av en mörk stenskiva. Förvaring nås genom överskåp samt väggskåp.

Lägenheten omfattar två sovrum med behagliga heltäckningsmattor. Det större sovrummet har gott om förvaring genom fyra inbyggnadsgarderober. Här finns plats för en säng i större modell.

Fakta

Adress

Anna Koskulls gata 6A
352 22
Växjö
Trummens Strand/Teleborg

Storlek

2
76.4 m2

Ekonomi

4118 kr
Inkl uppvärmning, kallvatten samt bostadsrättstillägg

Taxering

Driftskostnader

509 kr
Driftkostnaden är uppskattad och inkluderar el, varmvatten samt fiber. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Behövs ej

Byggnad

C1601
Bostadsrätt
Lägenhetsförråd, cykelförråd, garage, miljörum samt övernattningslägenhet.

Byggnadssätt

Flerbostadshus
2021
3-glasfönster
Fjärrvärme
(FTX) Centralt aggregat placerat på vinden.

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Inglasad balkong i söderläge samt en balkong i norrläge
Parkering i garage under byggnaden, nummer 40. (700 kr)

Tomt

Servitut

Förening

Brf Agronomen 1
Bostadsrättsförening
769637-9739
Ja
Föreningen omfattar adresserna Anna Koskulls gata 6A, B och C.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber via Wexnet
Fiber via Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Anna Koskulls gata 6A

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring