B25

Visa på karta

Utgångspris: 3 455 000 kr

Bostadsrättslägenhet
3 455 000 kr
118 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

De sociala ytorna i våra hem har aldrig varit viktigare. Här gör vi plats för hela livet: de sköna vardagsmiddagarna och stora bjudningar i goda vänners lag. Här gör vi plats för att koppla upp - och koppla av.

I de privata delarna av bostaden är fina materialval och vita väggar standard. Effektiva lösningar gör plats för allt du kan tänkas vilja förvara, medan det noggrant utformade rummet ger gott om utrymme kring rummets huvudrollsinnehavare: sängen.

Handdukarna är alltid torra och varma efter att ha hängt på handdukstorken. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare (alternativt en kombimaskin) så att du kan tvätta precis när du själv vill.

Tillvalsmöjligheterna i badrummen är många men även i standardutförande får du ett fint, modernt och lättskött badrum. Dessutom har vi tänkt till för att det ska vara bekvämt för dig. Alla detaljer som behövs för att badrummet ska fungera - från belysning till toalettpappershållare och krokar - är monterade och klara när du flyttar in.

Fakta

Adress

B25
35223
Växjö

Storlek

5
118 m2

Ekonomi

7 300 kr
Instaser och månadsavgifter är preliminära och kan komma justeras

Nettoskuldsättning

0 %
0 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

Energideklaration

Byggnad

B25
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Servitut

Förening

Brf Etage
Bostadsrättsförening
Ej angiven

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: B25

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring