Brf ETAGE

Välkommen till en idyll av naturlig kvalitet, välkommen till ETAGE

Visa på karta

Utgångspris: 2 255 000 kr

Bostadsrättslägenhet
2 255 000 kr
55 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

hanna@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Längst med Södra Bergundasjöns östra strand är den perfekta platsen för Brf ETAGE. Ett bostadsprojekt som kommer att bestå av 24 välplanerade lägenheter i varierande storlekar från 55 - 128 kvm. Varje bostad är unik, i avseendet att det har en egen, separat entré och minst två utomhusytor i form av balkonger, uteplatser eller terrasser. Det gör att du med enkelhet möter solen såväl till morgonkaffet, som till kvällens middag. I husens markplan finns trivsamma, yteffektiva lägenheter med unik utformning i egen entré, uteplats/terrass i två väderstreck och tillgång till en liten trädgård. På våning två – vilket de boende når med trappa via husets gavel – väntar entréerna till stadsradhusen. Entréerna har en utskjutande del för de boende att nyttja, en entrébalkong, som gör att man kan nyttja även gaveln och kan ta tillvara på ännu ett väderstreck. Perfekt för morgonens kaffestund.

Följ webbadressen för att komma till projekthemsidan - https://brf-etage.se/

De sociala ytorna i våra hem har aldrig varit viktigare. Här gör vi plats för hela livet: de sköna vardagsmiddagarna och stora bjudningar i goda vänners lag. Här gör vi plats för att koppla upp - och koppla av. Genomgående har tvåorna i markplan golvvärme. Det finns uteplatser med gräsmatta i öst- och västläge. Möjlighet till växthus alternativt förråd i anslutning till uteplatsen.

Fakta

Adress

Brf ETAGE
35223
Växjö
Torparängen

Storlek

2
1
55 m2

Ekonomi

4100 kr

Taxering

Driftskostnader

Energideklaration

Byggnad

Bostadsrätt

Byggnadssätt

Stadsradhus
Energieffektiva fönster
Vattenburen golvvärme genom fjärrvärme
FTX-aggregat samt friskluftsintag i fasad.

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Bilparkering kommer att erbjudas på föreningens parkeringsplats. Möjlighet finns att välja till elbilsladdning.

Tomt

Servitut

Förening

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Telias baspaket ingår. TV-kanaler samt telefon via bredband. Fler kanaler och snabbare bredband kan väljas.

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Brf ETAGE

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring