Storgatan 82B

Stor lägenhet med fantastisk utsikt över Växjö stad, skogar och sjöar i tre väderstreck.

Visa på karta

Utgångspris: Kontakta mäklare

Välplanerad och ljus fyra. Stora fönsterytor i vardagsrum. Två lyxiga badrum varav ett med T/T.

Bostadsrättslägenhet
Kontakta mäklare
2018
101 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Julien Papadopulos

0735955998

0470739092

julien@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Unikt boendet på 11:e våningen. Fantastisk utsikt i tre väderstreck och med omsorgsfulla materialval såsom mattlackerat ekgolv, HTH-kök, bänkskivor i komposit-sten och spotlights.

ICON ger möjlighet till en bekväm livsstil med ett generöst serviceutbud för de boende. På våning 19 öppnade i maj en restaurang med spektakulär utsikt och med en kock från restaurang med Michelin stjärna.

Attraktivt gym och spa inkluderat i serviceavgiften. Juridisk person kan köpa. Uthyrning ok.

Fakta

Adress

Storgatan 82B
352 46
Växjö
Väster

Allmänt om området

Storlek

4
2
101 m2

Ekonomi

4 563 kr
I avgiften ingår värme och komfortkyla. Serviceavgift +1032 kr/mån (obligatorisk) i vilken 4 gymkort ingår och tillträde till SPA. Kostnad för vatten, hushållsel samt tjänster för data, tv och telefoni tillkommer.

Nettoskuldsättning

1 %
1.3082 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

350 kr
300 kr
650 kr

Energideklaration

Utförd
2020-06-26
C

Byggnad

2007
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Servitut

Förening

Brf ICON Växjö 1
Bostadsrättsförening
769632-7779
Ja
Föreningens fastighet omfattar 88 lägenheter fördelade på 10 våningar Föreningens fastighet är en sk. tredimensionell fastighet som omfattar de 10 våningsplan där bostäderna är placerade. De boende i ICON får genom serviceavgiften tillgång till flera utrymmen i byggnaden såsom reception, innergård, solterrass och gym. Möjlighet till andrahandsuthyrning finns.
De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

WexNet fiber
WexNet fiber

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Storgatan 82B

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring