Bollklubbsvägen 2H

Naturnära etagelägenhet i ett bra läge i föreningen.

Visa på karta

Utgångspris: 1 995 000 kr

Välkommen till natursköna Torparängen och den här etagelägenheten om 102 kvm. Här finner vi två badrum och dubbla balkonger i söderläge.

Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
2021
102 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till natursköna Torparängen och den här etagelägenheten om 102 kvm. Här finner vi två badrum och dubbla balkonger i söderläge. Fönstersättningarna samt de franska balkongerna mot norr har en fri siktlinje mot skogsparti vilket skapar en mer privat känsla.

Torparlyckan på Torparängen i Växjö ligger naturskönt inbäddat bland träd och grönska i bästa söderläge, alldeles intill Södra Bergundasjön. Vid sjön finns mysiga promenadstråk, grillplatser och en planerad badbrygga. Läget är optimalt för den som vill kombinera stadsliv med naturnära boende. Juridisk person får köpa och uthyrning är OK enligt Torpalyckans stadgar.

Kontakta David Palmberg 0470 73 90 95 för mer information!

Vi välkomnas upp på en av etagelägenhetens balkonger i söderläge. Entrébalkongen har gott om plats för möblemang för att fånga upp det ypperliga läget.

I direkt anslutning till entrén hittar vi avhängsmöljligheter i form hatthylla i trä samt en garderob. I första blickfånget ser vi lägenheten öppnar upp sig mot fina fönstersättningar samt en fransk balkong. Det här bidrar till ett varmt och ljust första intryck i bostaden.

Köket från HTH har gott om arbetsytor och en naturlig plats för matbord. Luckorna är vita och de kompletteras med en grå bänkskiva och ett vitt stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, ugn och mikro i arbetshöjd, diskmaskin samt induktionshäll. Samtliga vitvaror har ett rostfritt utförande.

Badrummet på första plan har en mörkgrå klinker med en vit kakelsättning. Här hittar vi dusch med välvda glasdörrar, kombimaskin för tvätt och tork, handfat med kommod samt en handdukstork.

Vardagsrummet blir en naturlig umgängesyta i bostaden. Med utrymme för de större soffgrupperna samt kompletterande fåtöljer skapas mycket livsrum. Med stora fönstersättningar och fransk balkong mot norr får vi goda ljusbetingelser tillsammans med ljusinsläppet från söder.

Vi tar trappan upp som smart nog har en glasad del som bidrar till känslan av ljus och rymd. På övre plan hittar vi de två sovrummen. Med totalt 7 garderober på övre plan tillsammans med en walk-in closet är förvaringsaspekten löst. Det ena sovrummet har fönstersättning samt fransk balkong i norrläge. Det andra sovrummet har utgång till ytterligare en rymlig balkong i söderläge.

Mitt emellan rummen hittar vi det andra badrummet som har likadant utförande som det första. Badrummet är förberett för att ha tvättmöjligheter även här uppe.

Fakta

Adress

Bollklubbsvägen 2H
352 23
Växjö
Torparängen

Storlek

3
2
102 m2

Ekonomi

5 072 kr
Parkeringsplats ingår

Nettoskuldsättning

0 %
3.125 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

468 kr
340 kr
808 kr
Kostnad för försäkring tillkommer. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Ej utförd
2021-11-16
C

Byggnad

128
Bostadsrätt

Byggnadssätt

3-plan
2021
Aluminiumbeklädda träfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Entreveranda ca 8 kvm i söderläge
Balkong ca 10 kvm i söderläge
Utvändig parkering ingår

Tomt

Servitut

Förening

Brf Torparlyckan
Bostadsrättsförening
769637-8947
Ja
Föreningen består av 32 stycken bostadslägenheter uppdelat i tre byggnadskroppar om 3 plan.
För marklägenheter ingår 2 stycken färdigställda uteplatser, för etagelägenheterna ingår 2 stycken balkonger.
I föreningen finns två parkeringsgårdar för bilparkering

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber via Wexnet
Fiber via Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Bollklubbsvägen 2H

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring