Vikaholmsallén 11B

Populär bostad i lummigt läge

Visa på karta

Utgångspris: 2 095 000 kr

Bostadsrättslägenhet
2 095 000 kr
2015
105 kvm

6 juli

16.30 - 17.30

Boka visning

Vänligen kontakta David Palmberg - 0470 73 90 95 alt David@a-maklare.se

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till en femma på populära Vikaholm med stenlagd framsida i söderläge och en privat baksida med trädäck och gräsmatta. Entréplanet erbjuder sociala ytor med kök samt ett stort vardagsrum med utgång till uteplatsen i norr. Övervåningen har i dagsläget fyra sovrum med möjlighet att anpassa efter dina behov. På båda våningsplanen finns badrum. Bostadsrättsföreningen har installerat solceller på samtliga fastigheter, vilket medför minskade driftkostnader för bostadsrättshavarna.

På framsidan finns en plattbelagd yta med en häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt överljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Praktiskt i anslutning till trädgården finns ett förråd.

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med skjutgarderober. På golvet ligger en grå klinker. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök från Ballingslöv och ett badrum med wc, dusch med välvda glasdörrar, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme och askparkett. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

På övervåningen hittar vi fyra sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch.

Fakta

Adress

Vikaholmsallén 11B
352 20
Växjö
Vikaholm

Storlek

5
4
105 m2

Ekonomi

4853 kr
Kallhyra inklusive parkering

Taxering

Driftskostnader

1000 kr
400 kr
400 kr
1800 kr
Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Byggnad

106
Bostadsrätt
Förråd i anslutning till tomten på baksidan

Byggnadssätt

Bostadsrättsradhus
2015
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

På framsidan finns en plattbelagd yta med en häck ut mot gatan. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och en lättskött trädgård som ramas in av en häck.
Parkeringsplats på gemensam yta.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Vikaholms Höjd
Bostadsrättsförening
769621-8374
Ej angiven
Natursköna Vikaholm, söder om Teleborg. I brf Vikaholms Höjd bor du med närhet till fantastisk natur med strövområden i hagar, ängar och skog. Södra Bergundasjön, med en ny båtbrygga, ligger ett stenkast bort. I området finns både skola och förskola samt närhet till service och handel.

Till Linnéuniversitet är det cykelavstånd. Växjös turtätaste busslinje går alldeles i närheten och cykelvägarna tar dig smidigt in till Växjö centrum, ca 6 km bort. Du får helt enkelt det bästa av två världar - grönskande natur och ändå närhet till service, skola och handel.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Säljaren har lagt in ny gummimatta under kyl/frys på grund av tidigare läckage

Internet

Fiber via Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Vikaholmsallén 11B

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring