Storgatan 82D

välplanerad tvåa med hög standard

Visa på karta

Utgångspris: 1 795 000 kr

Välkommen till Icon och den här lägenheten högst upp i huset. Genom kvalitativa material och en slående utsikt bor man med det lilla extra.

Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
2018
60 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Välkommen till Icon och den här lägenheten högst upp i huset. Genom kvalitativa material och en slående utsikt bor man med det lilla extra. Tillgång till generöst serviceutbud med bl.a. gym, innergård, spaavdelning och takterrass. Föreningen tillåter jurisdisk person som köpare samt uthyrning.

Ett boende med hög kvalitet i materialval på välplanerade kvadratmeter på våning 9

Ett vittmattlackad ekgolv från Kährs leder in i bostaden med avhängningsmöjlighet direkt till höger i entrén. Till vänster ligger det eleganta badrummet. Golv och två av väggarna kläs av granitkeramik i grått och de andra två väggarna är vitmålade. Utrustat med stor väggfast spegel, WC, tvättställ dusch samt högskåp. Intill entréhallen finns också bostadens förråd.

Rakt fram i entrén finns bostadens sovrum, med stora fönsterytor och en stor kädkammare. I hallen finns också vita garderober från HTH.

Vidare in i bostadens vardagsrum imponerar ljusinsläppet från stora fönster. Här ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köksinredningen i vitt från HTH kontrasterar mot den mörka bänkskivan och stänkskyddet i grå granitkeramik. Utrustat med belysning under skåpen och rostfria vitvaror från Siemens; kyl/frys, diskmaskin, kompakt inbyggnadsugn med micro samt spishäll.

Rummen har stora fönster med fönsterbänkar i kalksten och persienner mellan glasen. Från våning 9 är utsikten fin genom de stora fönsterytorna. Bostaden är utrustat med komfortkyla. I månadsavgiften ingår värme/komfortkyla.

Här får du det bästa av två världar, med en privat bostad och möjlighet till stora sociala ytor i byggnaden för den som önskar. Den expansiva Arenastaden ger dig närhet till såväl köpcentra och idrottsevenemang som natursköna områden (Bokhultet/bäckaslöv).

Fakta

Adress

Storgatan 82D
352 46
Växjö
Väster

Allmänt om området

Storlek

2
1
60 m2

Ekonomi

4 855 kr
Inkl värme

Nettoskuldsättning

1 084 168 kr
Beräkningen är gjord och baseras på senast tillgängliga årsredovisning.
1.29 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

337 kr
71 kr
408 kr
Serviceavgift om 663,83 kr/mån tillkommer och inkluderar bl.a. 2 gymkort och tillgång till spa-avdelning. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Utförd
2020-06-26
C

Byggnad

1816
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljehus
2018
3-glas
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Tomt

Servitut

Förening

Brf ICON Växjö 2
Bostadsrättsförening
769633-3546
Ja
Föreningens fastighet omfattar 131 lägenheter fördelade på 8 våningar Föreningens fastighet är en sk. tredimensionell fastighet som omfattar de åtta våningsplan där bostäderna är placerade. De boende i ICON får genom serviceavgiften tillgång till flera utrymmen i byggnaden såsom reception, innergård, solterrass och gym. Möjlighet till andrahandsuthyrning finns.
De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Wexnet
Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Storgatan 82D

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring