Gulli Petrinis väg 1L

Trivsam femma i eftertraktat läge

Visa på karta

Utgångspris: 2 745 000 kr

Bostadsrättslägenhet
2 745 000 kr
2017
121.68 kvm

29 september

16.30 - 17.30

Boka visning

Extra kontakt

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

hanna@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Varmt välkommen till en trivsam femma i eftertraktat läge i den lummigare delen av Vikaholm. Här har du nära till grönområden och sjöar. Stenlagd framsida i söderläge och skyddad baksida med uteplats och solig gräsmatta. Övervåningen har tre sovrum varav ett allrum som lätt kan göras om till sovrum samt en klädkammare. Helkaklade badrum finns på båda våningsplanen. Externt kallförråd och carport med sedumtak. Bostadsrättsföreningen kommer bekosta laddbox i carporten. 5-årsbesiktning är utförd.

Välkommen till ett eftertraktat boende med genomtänkt och anpassningsbar planlösning. Husets panel är målad i ljusa naturtoner. På framsidan finns en stenlagd uteplats i söderläge, här är det fantastiskt att njuta av den tidiga vårsolen. Trädgården på baksidan har gott om utrymme för familjens behov.

Entrén har en garderob och på golvet ligger klinker som övergår i parkettgolv. På hela entréplanet finns vattenburen golvvärme. Till höger når vi det välplanerade Ballingslövsköket i grått med anslutande matplats. Köket är utrustat med vitvaror i rostfritt utförande i form av ugn, integrerad micro, kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin samt spis (samtliga från Bosch) med fläkt.

I vardagsrummet finns plats för soffgrupper och matbord. Ett stort fönster ger, tillsammans med glasdörrarna till uteplatsen, ett trevligt ljusinsläpp på nedervåningen. Uteplatsen är stenlagd och här kan det möbleras med såväl matbord som avkopplande loungemöbler. I den soliga trädgården finns rum för odling, studsmattor och gungställningar. Avenbokshäckarna ger en privat trädgård, året om. Härifrån når vi föreningens gemensamma odlingslådor som under sommaren är fyllda med bär.

På entréplanet finns ett helkaklat badrum med dimbara spotlights, dusch, wc och vit kommod. I rummet intill ligger tvättstugan och groventrén med tvättmaskin och torktumlare (Bosch), bra förvaring, en tvättho och arbetsbänk. Under trappan finns ett praktiskt förråd.

Övervåningen har tre sovrum, varav ett stort där både dubbelsäng och spjälsäng får plats. Här finns två rökfärgade garderober med spegelglasskjutdörrar och i de andra sovrummen varsin garderob. Därutöver finns en separat klädkammare. Allrummet används i dagsläget som bibliotek och kan smidigt göras om till ytterligare ett sovrum, kontor eller gästrum. Det gråkaklade badrummet på övervåningen består av wc, kommod och badkar, även detta har dimbara spotlights i taket och behaglig golvvärme.

5-årsbesiktning är gjord i augusti 2022. Följande fel har tagits upp vid besiktningen och ska åtgärdas på GBJ:s bekostnad:
Förrådsdörr och entrédörr har färgsläpp på karm och dörrblad
Dörrfoder är fuktskadat
Mjukfog i väggvinkel är sprucken
Ytskikt på duschblandaren har släppt
Tätning runt avloppsrör i diskbänkskåp har spruckit
Mjukfog mellan vagnstycke och vägg har spruckit

Från Gulli Petrinis väg 1L är det nära till skog, Södra Bergundasjön och lekplatsen Sagolandet. Den nybyggda Torpa Förskola ligger 150 meter bort, Vikaholms förskola och förskolan Skeppet en snabb cykeltur iväg och för de äldre barnen finns Torpaskolan och Engelska skolan i närområdet.

Fakta

Adress

Gulli Petrinis väg 1L
352 20
Växjö
Vikaholm

Storlek

5
3
121,68 m2

Ekonomi

5411 kr

Taxering

Driftskostnader

321 kr
860 kr
166 kr
225 kr
1572 kr
Nuvarande ägare betalar ca 2 400 kr/månad för uppvärmning, el och varmvatten.
Schablon för uppvärmning, el och varmvatten ca 1 724 kr/månad som justeras därefter.

Helårsförbrukning som baseras på de senaste 12 månaderna:
Elförbrukning 5 736 kWh
Vattenförbrukning 27,84 kbm
Värme 3,3 MWh

Driftskostnad är individuell och varierar över tid från en ägare till en annan. Köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Uppgifterna om driftskostnaden bygger på nuvarande ägares kostnader med 3 personer i hushållet.

Energideklaration

Utförd
2021-08-02
C

Byggnad

011
Bostadsrätt
Kallförråd, carport med direktaccess till groventrén

Byggnadssätt

2 plan
2017
Trä/aluminiumfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Stenlagd uteplats med utgång från vardagsrummet. På sommaren når solen till gräsmattan.
Asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Carport. 6 st gästparkeringar.

Tomt

Servitut

Förening

BRF Ränndalen I Växjö
Bostadsrättsförening
769631-7655
Ej angiven
1208
Köpare
483
Gemensamma odlingslådor
6 st gästparkeringar

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber via Wexnet
Fiber via Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Gulli Petrinis väg 1L

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring