Vikaholmsallén 37P

Trea med vidsträckt utsikt

Visa på karta

Utgångspris: 1 595 000 kr

Bostadsrättslägenhet
1 595 000 kr
2017-2018
82 kvm

29 september

18.00 - 19.00

Boka visning

Ansvarig mäklare

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

hanna@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

På Vikaholm hittar ni denna ljusa, trevliga trerumslägenhet på fjärde våningen med fri utsikt över trädtopparna och en härlig uteplats med utrymme för både matbord och loungehörna. Här har ni nära till grönområden, promenadstigar och sjöar och bad. Cykelleder ser till att ni tryggt och säkert tar er till jobb och skola utan att behöva ta bilen.

Välkommen till en välplanerad lägenhet som gör det lätt att umgås med familj och vänner men där det ändå finns möjlighet till avskildhet. Det är en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Stora fönster och en fransk balkong gör att vardagsrummet och matplatsen flödar i ljus när solen ligger på. Köket är välplanerat med vit köksinredning från Vedum och med kaklade väggar. Rostfria vitvaror i form av kyl och frys i fullhöjd, ugn, micro och diskmaskin från Bosch samt rostfri spiskåpa (Systemair). En liten köksö utgör en fin avskiljare mellan kök och matplats samtidigt som den bidrar med förvaring och avställningsyta.

Till vänster om vardagsrummen når vi vidare in till lägenhetens mer privata del med två sovrum och en av lägenhetens två praktiska klädkammare. Den andra rymliga klädkammaren hittar vi direkt till vänster när vi kommer in genom ytterdörren. Till höger om entrén ligger ett stort badrum med välvd duschvägg samt tvättmaskin och torktumlare (Bosch). Här finns det också gott om förvaringsutrymme och bänkytor. I anslutning till entrén har vi lägenhetens stora och rymliga balkong där det finns generöst med plats för att äta och umgås eller bara sitta och njuta av utsikten över trädtopparna och himlen.

Föreningen har en lekplats och PostNords uthämtningsbox - perfekt för att slippa köa när paket ska hämtas ut. Den nybyggda Torpa Förskola, Vikaholms Förskola och Förskolan Skeppet ligger en snabb cykeltur iväg och för äldre barn finns Torpaskolan och Engelska skolan i närområdet. Vikaholm är en ny och expansiv stadsdel känd för att vara ett ”hållbart bostadsområde”. Här finns grönområden, närhet till förskolor och skolor samt till trevliga promenadstråk längst Södra Bergundasjön. Med 7:ans buss tar det ca 20 minuter till resecentrum. Det finns fina cykelvägar längst med sjöarna in mot centrala Växjö.

Fakta

Adress

Vikaholmsallén 37P
352 20
Växjö
Vikaholm

Storlek

3
2
82 m2

Ekonomi

4495 kr
Inklusive värme, varm- och kallvatten, renhållning och parkeringsplats. Kostnad för El, bredband och TV tillkommer.
Avgiften planeras att höjas med 2%, enligt styrelsen.

Taxering

Driftskostnader

750 kr
122 kr
872 kr
Hushållsströmmen baseras på att nuvarande ägare använder TV och dator i stor omfattning.
Fiber via Wexnet kostar 150 kr/månad. Därutöver tillkommer kostnad för avtal avseende TV, tele och bredband.

Driftskostnad är individuell och varierar över tid från en ägare till en annan. Köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Uppgifterna om driftskostnaden bygger på nuvarande ägares kostnader med 2 personer i hushållet.

Energideklaration

Utförd
2021-12-12
D

Byggnad

242
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljshus
2017-2018
3-glasfönster
Fjärrvärme
FTX

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

En parkeringsplats följer lägenheten.

Tomt

Servitut

Förening

BRF Vikaholms Allé 5
Bostadsrättsförening
769632-0139
Ej angiven
1208
Köpare
483
Gästparkering och handikapparkering.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Vikaholmsallén 37P

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring