Liedbergsgatan 45D

Renoverad tvåa i obelånad förening

Visa på karta

Utgångspris: 2 045 000 kr

Bostadsrättslägenhet
2 045 000 kr
1962
53 kvm

2 februari

16.30 - 17.30

Boka visning

3 februari

12.00 - 13.00

Boka visning

Extra kontakt

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

hanna@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

En kort promenad från Växjö city hittar vi den här moderna och renoverade (år 2013) tvårummaren belägen i en mycket välskött förening med bra ekonomi. Den inglasad balkongen i söderläge, Ballingslövsköket, det helkaklade badrummet och de vackra golven skapar trivsel och känsla av kvalitet.

I hall och kök ligger ett grått klinkergolv, väggarna är vitmålade och belysning är i form av dimbara spotlights. Hallen är rymlig och har tre garderober. Till höger når vi det tilltagna vardagsrummet med plats för soffgrupp och matplats. På golvet ligger en oljad ekparkett och väggarna går i en modern beige ton, härifrån når vi den inglasade balkongen i soligt söderläge. Skjutpartierna förlänger säsongen och gör det trivsamt att sitta här såväl under tidiga vårdagar som under gassande sol med en glass i handen i juli och mysiga höstkvällar. Utanför balkongen är ett grönområde med ett vackert lövträd. Sovrummet går i en lugn grå ton och har plats för en dubbelsäng. Det finns två vita skjutgarderober.

Det vita Ballingslövs-köket har gott om förvaring genom över- och underskåp samt skafferi och städskåp som högskåp. Granitbänkskivan harmonierar med det gråa golvet och bryter av mot den vita inredningen och kaklet. Köket är utrustat vitvaror i rostfritt utförande bestående av kyl och frys (Neff), diskmaskin (Siemens), induktionshäll (Siemens) med fläkt (Siemens) samt ugn (Siemens). Framför köksfönstret finns det plats för ett matbord.

Badrummet är helkaklat med vita väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Här finns dimbara spotlights, dusch, wc, kommod, spegelskåp och handukstork samt en tvättmaskin (Bosch).

Du tar dig invändigt till källarplanet, där det finns ett externt förråd och en matkällare med eget skåp. Här kan du förvara konserver och köksredskap såsom våffeljärn eller pastamaskin, som inte används varje dag. Det finns dessutom två tvättstugor, ett mangelrum och två torkrum, varav ett för grovtvätt.

Liedbergsgatan har ca 600 meter till Oxtorget med Coop, Filmstaden och resten av stadskärnan för dina fötter. Centrum har ett brett utbud av butiker och nöjesliv men framför allt restauranger och caféer. Stadsbibliotek, vårdcentral och nödvändig service finns närbeläget. Det är fina cykelvägar till flera stadsdelar och bussen stannar längs Liedbergsgatan. På denna adress kan du med enkelhet bo utan att ha bil.

Fakta

Adress

Liedbergsgatan 45D
352 32
Växjö
Centrum

Storlek

2
1
53 m2

Ekonomi

1 480 kr
I månadsavgiften ingår vatten, värme och TV.

Nettoskuldsättning

-71482 kr
Föreningen har ingen nettoskuldsättning, det är en nettotillgång. Beräknat enligt uppgifter från Årsredovisning 2021.
27 286 615 kr
0,23 %
0,22936 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

450 kr
450 kr
Varje lägenhet har en egen undermätare och den preliminära elförbrukningen debiteras på månadsavgiften med avstämning och avräkning varje år.

Energideklaration

Utförd
2018-12-21
D

Byggnad

100332
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerbostadshus
1962
Fjärrvärme
Självdrag och mekanisk frånluft i badrum

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Servitut

Förening

Brf Växjöhus nr 4
Bostadsrättsförening
729500-3136
Nej
985
Säljare
En av Växjös populäraste föreningar med centralt läge och låga avgifter! I föreningen finns 384 bostadsrättslägenheter. I föreningen finns också cykelförvaring, miljöhus, övernattningslägenhet (200 kr/natt) samt gym (300 kr/år) och bastu. På områdets innergårdar finns bl.a. grillplats, lekplats och boulebana.

Besök gärna föreningens informativa hemsida för detaljrik information - https://www.vaxjohus4.se/
Föreningen har 165 garageplatser och 101 parkeringsplatser. Det är separat kö för garageplats och parkeringsplats.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

TV via ComHem
Via Bahnhof 1000/1000 Mbit

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Liedbergsgatan 45D

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring