Anna Koskulls gata 3V

Våningsdröm med sjöutsikt och slott i periferin

Visa på karta

Utgångspris: 3 995 000 kr

Högsta bud: 3.600.000 kr

Välkommen till Trummens strand och den här våningen om hela 122 kvm. Det här är ett boende för dig som ställer höga krav.

Bostadsrättslägenhet
3 995 000 kr
2018
122 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Välkommen till Trummens strand och den här våningen om hela 122 kvm. Det här är ett boende för dig som ställer höga krav. Med en enastående utsikt, imponerande arkitektur samt kvalitativa materialval får du en vardagslyx utöver det vanliga. Våningen omfattar två helkaklade badrum med golvvärme, ett smakfullt kök från Ballingslöv, en takhöjd på 2.60 cm samt dubbla balkonger. Från balkongerna får du en fantastisk utsikt över Trummen samt Teleborgs slott. Varmt välkommen till Anna Koskulls gata!

Redan efter första klivet in i våningen vänds blicken mot en magisk, återkommande sjöutsikt. En genomgående vitlaserad askparkett pryder golvet, väggar och tak går i vitt. Här finns fördelaktiga förvaringsmöjligheter i form av smarta tryckgarderober som ger en stilren touch.

Vi vandrar genom hallen där spotlights lyser upp tills vi kommer till lägenhetens smakfulla kök från Ballingslöv. Köket har bra med förvaring från de varmgrå köksluckorna. Ett mörkare kakel bryter av och underliggande spotlights lyser upp arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll samt inbyggnads mikro och- ugn. Köket som har en öppen planlösning gentemot vardagsrummet får ett underbart ljusflöde från de generösa fönsterytorna i två väderstreck. Vardagslyxen att kunna laga mat med sjöutsikt är oslagbar.

Från köket nås en av våningens två balkonger. Balkongen får en varm känsla från ekgolvet och den vackra cederspånfasaden. Utnyttja balkongens storlek och möblera upp för att njuta av utsikten mot Trummen samt Teleborgs slott.

Vardagsrummet som har en öppen planlösning i anslutning till köket har även det ett härligt ljus med stora fönsterytor. Här finns plats för de större soffgrupperna med kompletterande fåtöljer. Den vackra askparketten återfinns på golvet och väggar och tak går i vitt. Från vardagsrummet nås våningens klara höjdpunkt, en gideigen balkong som vetter mot Trummen. Våning 8/8 som vi befinner oss på ger en häpnadsväckande utsikt över Trummen samt Teleborgs slott. Storleken ger möjlighet till flertalet sittgrupper.

Intill entrén finns ett av våningens kvalitativa badrum med ett mörkgrått klinker samt vita kakelplattor. Här finns dusch med välvda väggar i klarglas, dimbara spotlights i tak samt LED-belysning ovan spegel. Förvaring finns i form av överskåp som går i vitt samt en badrumskommod.

Det andra badrummet har dusch med väggar i klarglas, handfat med vit badrumskommod, torktumlare samt tvättmaskin från Bosch, handdukstork samt ett vitt överskåp. Belysning i form av dimbara spotlights samt LED-belysning ovan spegel. Badrummet har den återkommande kombination av mörkgrå klinkersättning samt vitt kakel. Golvvärme finns såväl i det här som det andra badrummet och temperaturen går att justera.

Våningen omfattar tre sovrum med god storlek vilket ger utrymme för de större modellerna av sängar. Två av sovrummen har en passage emellan varandra med god förvaring och smidig tillgång till lägenhetens största badrum.

Glidgardiner av högsta kvalitet från Fakro som är inbäddade i fönster finns i alla sovrum och vardagsrum. Utöver det här finns diskret uppsatta gardinstänger i kök och vardagsrum.

Fakta

Adress

Anna Koskulls gata 3V
352 22
Växjö
Trummens Strand/Teleborg

Storlek

4
3
122 m2

Ekonomi

7 414 kr
inkl. värme. Preliminär driftkostnad tillkommer med 813 kr/mån som avser kall- och varmvatten samt hushållsel. Debiteras vi månadsavgiften och stäms av en gång om året. Kostnad för försäkring tillkommer.

Nettoskuldsättning

1 823 106 kr
Beräkningen är gjord och baseras på senast tillgängliga årsredovisning.
0 %
2.52 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

813 kr
Preliminär driftkostnad tillkommer med 813 kr/mån som avser kall- och varmvatten samt hushållsel. Debiteras via månadsavgiften och stäms av en gång om året. Kostnad för försäkring tillkommer.

Energideklaration

Utförd
2022-07-03
C

Byggnad

51-1702
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Garage tillhörande lägenheten (700 kr/mån)

Tomt

Servitut

Förening

Brf Trummens Strand
Bostadsrättsförening
769633-0039
Ej angiven
Läs gärna mer om föreningen på deras informativa hemsida:
https://www.trummensstrand.se/sidor/om-foreningen

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.
Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Anna Koskulls gata 3V

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring