Storgatan 82D

Välplanerad 1:a med högt i tak

Visa på karta

Utgångspris: 1 050 000 kr

Välplanerad etta belägen på våning 3 med möjlighet till uthyrning. Föreningen godkänner även juridisk person.

Bostadsrättslägenhet
1 050 000 kr
2018
32 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

Julien Papadopulos

0735955998

0470739092

julien@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Möjlighet till exklusivt livsstilsboende i ICON med tillgång till lyxigt gym och spa, innergård samt en möblerad takterrass på 19:e våningen. Bostaden har stora fönster som ger generöst ljusinsläpp. Stilrent kök från HTH med vitvaror i rostfritt utförande. Kaklat badrum med dusch. Genomgående ekparkett från Kährs förutom i badrummet.

Rumsbeskrivning: Denna bostad om 1 rok ger ett boende med hög kvalitet i materialval på välplanerade kvadratmeter. Genomgående i bostaden finns ett vittmattlackat ekgolv från Kährs och stora fönster mot tipshallen släpper in ljus. Här får du din egen privata bostad och utanför dörren finns hela byggnadens serviceutbud och sociala umgängesytor på nära avstånd.

Innanför dörren finns förvaring i klädhängare och vidare in i bostaden finns köksutrustningen. Köksinredningen från HTH går i vitt med belysning under skåp, stänkskydd i granitkeramik och bänkskiva i ljus betongfärg. extra förvaring finns i smart sockellåda. De rostfria vitvarorna kommer ifrån Siemens och består av kompakt inbyggnadsugn med micro, induktionshäll, kyl/frys och diskmaskin.

Till vänster om entrén finns bostadens badrum. Elegant i grått och vitt med granitkeramik på golv och två väggar och två vitmålade väggar. I golvet finns elektrisk värme. Utrustat med WC, dusch, stor väggspegel samt spotlights i tak.

Rummet har stora fönster med fönsterbänkar i kalksten. Takhöjden gör rummet luftigt och med en genomtänkt möblering finns deet plats föra flera möblemang.

Bostaden är utrustat med komfortkyla.

Den expansiva Arenastaden ger dig närhet till såväl köpcentra och idrottsevenemang som natursköna områden.

Fakta

Adress

Storgatan 82D
352 46
Växjö
Väster

Storlek

1
32 m2

Ekonomi

2 590 kr
Obligatorisk serviceavgift om 354 kr/mån tillkommer.
I månadsavgiften ingår värme.

Nettoskuldsättning

565 500 kr
0.67 %
0.67 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

200 kr
75 kr
275 kr
Kostnad för försäkring tillkommer. Obligatorisk serviceavgift om 354 kr/mån tillkommer. I serviceavgiften ingår tillträde till gym, spa och poolområde, terrass på plan 2 och 20 samt bemannad reception.

Energideklaration

Utförd
2022-06-26
C

Byggnad

1201
Bostadsrätt
Det finns förråd och tvättstugor. Tvättstugorna är belägna på våning 3, 5, 7 samt 9 och bokas via ett onlinesystem.

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Parkeringsplats via Aimo Park. För mer information eller bokning kontakta Aimo-park på 0771-96 90 06

Tomt

Servitut

Förening

Brf ICON Växjö 2
Bostadsrättsförening
769633-3546
Ja
Föreningens fastighet omfattar 131 lägenheter fördelade på 8 våningar Föreningens fastighet är en sk. tredimensionell fastighet som omfattar de åtta våningsplan där bostäderna är placerade. De boende i ICON får genom serviceavgiften tillgång till flera utrymmen i byggnaden såsom reception, innergård, solterrass och gym. Möjlighet till andrahandsuthyrning finns.
De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

TV: Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.
Internet: Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Storgatan 82D

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring