Gamla norrvägen 13C

Lägenhet med låg avgift i stabil förening

Visa på karta

Utgångspris: 1 795 000 kr

Välkommen till Gamla norr och den här lägenheten med låg avgift. Här bor du med inglasad balkong i härligt västerläge.

Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
1957
71.5 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

I de omtycka 50-talskvarteren på Gamla norr saluför vi nu en trea om 71,5 kvm. Lägenheten är en del av den populära föreningen, Hsb Brf Nybygget. En välskött föreningen som nu har resulterat i en låg avgift på grund av den låga skuldsättningen i föreningen. Lägenheten är renoverade genom 2000-talet med kök, badrum och ytskikt. Pärlan i lägenheten är absolut den inglasade balkongen i västerläge med utsikt mot den lummiga innergården, sommartid.

Varmt välkommen att kontakta David Palmberg
0470 73 90 95
David@a-maklare.se

ENTRÉ/HALL
Vi kliver in i den ljusa välkomnande hallen med ljusa väggar och praktiskt klinkergolv som övergår i laminatgolv. Avhängningsmöjlighet i form av hatthylla, direkt till vänster finns en klädkammare där man med fördel hänger undan ytterkläder och ställer ytterskorna. Längre in i hallen finns tre inbyggda garderober för ytterligare förvaring.

KÖKET
Köket är öppet mot hallen och vidare ut mot vardagsrummet med ljus flödande mellan rummen. Köket i sig är stilrent med laminatgolv, vita köksluckor, ljusa bänkar i laminat, ljusgrått kakel och vitvaror i rostfritt. Kyl/frys, spishäll, ugn och kolfilterfläkt från Electrolux. Den inbyggda mikrovågsugnen är av märket Hitachi.

VARDAGSRUM
Med sina stora fönster i två väderstreck och den inglasade balkongen i direkt anslutning blir det här ett härligt rum att samlas i både till vardags och till fest. Här finns plats för både middagsbord och soffgrupp. På golvet ligger ekparkett och väggarna är ljusmålade.

SOVRUM
Lägenheten har två sovrum, båda med fönster i österläge. Väggarna är ljusmålade och på golvet ligger laminatgolv. I det första sovrummet direkt till höger om entrén finns plats för en dubbelsäng och det andra lämpar sig bra både som sovrum och som exempelvis kontor.

BADRUM
Det helkaklade badrummet är rymligt med vitt kakel/klinker och kombinerad dusch/badkar. Vitt handfat i porslin samt badrumsskåp med inbyggd belysning.

INGLASAD BALKONG
I anslutning till vardagsrummet har vi den stora, inglasade balkongen i västerläge. Här finns plats för både soffa och fåtöljer så att man kan njuta av kvällssolen i all bekvämlighet.

Fakta

Adress

Gamla norrvägen 13C
352 43
Växjö
Norr

Allmänt om området

Storlek

3
2
71.5 m2

Ekonomi

3 950 kr
Inkl värme + vatten

Nettoskuldsättning

150 774 kr
Beräkningen grundar sig på den senaste publika årsredovisningen (2022)
3 %
3.37189 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

200 kr
200 kr
Kostnad för försäkring tillkommer. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Säljaren har nyttjat 824 kWh/år enligt Växjö Energi.

Energideklaration

Utförd
2018-10-24
E

Byggnad

25
Bostadsrätt
Stort vindsförråd samt ett mindre förråd i källaren. I föreningen finns även tvättstuga, miljöstation samt cykelförråd.

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
1957
2-glasfönster
Fjärrvärme
Självdrag

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Inglasad balkong med kvällssol med utsikt över innergården.
28 parkeringsplatser, separat kö (150 kr)

Tomt

Servitut

Förening

HSB brf Nybygget
Bostadsförening
729500-1684
Ej angiven
1 312
Säljare
525

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

2003 Stambyte och badrumsrenovering.
2010 Takombyggnad.
2013 Nya balkonger.
2017 Ny miljöhus.
2019 Nya parkeringsplatser, 4 stycken.

Internet

Kabel-TV via ComHem
Bredbandsbolaget

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Gamla norrvägen 13C

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring