Örsledsvägen 24D

Bli först att flytta in!

Visa på karta

Utgångspris: 1 895 000 kr

Högsta bud: 1.695.000 kr

Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr
2022
71.4 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Bli den första med att flytta in i den här hemtrevliga trean med tillhörande ombonad uteplats och grästäppa. Här har du nära till sjö och vatten i tre väderstreck. För barnfamiljen blir vardagen enkel med bekvämt avstånd till förskolor och skolor.

Vi välkomnas in i en ljus hall med grått klinkergolv som därefter övergår till parkett i resten av lägenheten.

Går vi rakt fram kommer vi in till ett stort och härligt vardagsrum där det är lätt för familj och vänner att umgås. Stora fönster och utgång till uteplats och grästäppa ger detta rum en villakänsla.

Kök och vardagsrum delas av genom en liten vägg utan att för den skull störa det öppna flödet mellan rummen. Ballingslövsköket är vitt med en grå bänkskiva som passar bra med vitvarorna i rostfritt från Electrolux . Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, ugn, micro, spis, fläkt och diskmaskin. En glasdörr från köket leder oss ut till den ombonade uteplatsen i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här går det utmärkt att duka med långbord när det är många som vill komma och grilla. Närmast huset är det stenlagt och delar av uteplatsen är under tak så att det går att sitta ute även om det kommer lite regn. En mindre gräsmatta gör det möjligt att ha en studsmatta och kanske några pallkragar för odling. Till lägenheten hör ett isolerat förråd om ca 6 kvadratmeter med högt i tak. Med sina två fönster och eluttag och kan det vid behov av extra utrymme användas som arbetsrum.

Lägenheten har två sovrum, det ena med skjutdörrar och en nisch med plats för en byrå eller varför inte ett arbets- eller sminkbord? Det andra sovrummet har två garderober och har plats för dubbelsäng alternativt säng och skrivbord eller TV-rum.

Det helkaklade badrummet med vita väggar och grått golv har wc, dusch med glasväggar, handduksvärmare och vit kommod med spegelskåp (Ifö). I den bortre delen av badrummet bakom en kaklad rumsavskiljare har vi lägenhetens ”tvättstuga” utrustad med tvättmaskin, torktumlare (Electrolux), liten arbetsbänk och ovanliggande skåp som gör det lätt att hålla ordning. Här är det komfortvärme.

Utanför dörren finns en fin nyanlagd lekplats med ruschkana, sandlåda, gungor och bänkar samt en pulkabacke. En mysig samlingspunkt för grannskapet under årets alla årstider. Lägenheten är inbäddad i ett nytt bostadskvarter mitt i ett äldre villaområde. Till Bredvik och Pär Lagerkvists skola, med förskoleklass till årskurs 9, går det en gång- och cykelbana med tunnel under väg 23. Både Räppegölen och Södra Bergundasjön ligger en kort promenad bort. Det sistnämnda är en del av det fyra mil långa gång- och cykelstråket ”Växjö Runt”, en tur som bjuder på en omväxling av vackra naturmiljöer, sex olika sjöar och bostadsområden.

Med bil är du snabbt ute på väg 23 som sammanlänkar Växjös olika stadsdelar och leder dig genom Sverige och vidare mot Europa. Via cykel, bil och buss är det bra kommunikation till såväl pulsen i centrum, idrottsevenemangen på Arenastaden, shoppingen på Grand Samarkand och det vackra naturområdet Bokhultet.

Fakta

Adress

Örsledsvägen 24D
352 58
Växjö
Räppe

Storlek

3
2
71.4 m2

Ekonomi

5 900 kr
Föreningen har beslutat att höja månadsavgiften till 5 900 kr med start 1/6-23 samtidigt som driftkostnad för VA sänks från 417 kr till 100 kr.

I månadsavgiften ingår från 1/6-23 värme, kallvatten och parkeringsplats.

Nettoskuldsättning

3.0576 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

300 kr
100 kr
400 kr
Driftkostnaderna kommer sänkas avseende VA från och med 1/6-23. I VA-kostnaden betalar medlemmen då 100 kr/månad avseende varmvatten, vilket är schabloniserat med avläsning.

Medlemmen betalar utöver det för:
Internet/Fiber via Wexnet
Laddstolpe
Extra parkeringsplats

Energideklaration

Byggnad

C-1002-S
1002
Bostadsrätt
Förråd

Byggnadssätt

Flerfamiljshus
2022
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

En parkeringsplats ingår

Tomt

Servitut

Förening

Brf Snöflingan
Bostadsrättsförening
769638-5991
Ej angiven
1 313
Säljare
525
Gemensamhetsanläggning tillsammans med kommande Brf Snöflingan 2 (på fastighet Snöflingan 14). De två delägande fastighetsägarna har ingått ett delägarförvaltningsavtal som reglerar skötsel samt kostnadsfördelning av de ytor som ingår i gemensamhetsanläggningen.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Örsledsvägen 24D

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring