Adelas väg 31C

105 kvm på hörntomt i natursköna Bredvik

Visa på karta

Utgångspris: 2 495 000 kr

Välkommen till Bredvik till det här moderna bostadsrättsradhuset med sjöglimt. Här bor du med hög standard, samt flera bekvämligheter i hushållet.

Bostadsrättsradhus
2 495 000 kr
2020/2021
105 kvm

12 december

16.30 - 17.30

Boka visning

Vänligen kontakta David Palmberg - 0470 73 90 95 alt David@a-maklare.se

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Bredvik till det här moderna bostadsrättsradhuset på hörntomt. Här bor du med hög standard samt flera bekvämligheter i hushållet. Hela entréplan har behaglig golvvärme. Trädäck med tillhörande gräsyta som går runt bostaden. Bostaden rymmer två badrum och tre sovrum på övre plan. Tillhörande carport och förråd.

Kontakt: David Palmberg - 0470 73 90 95 alt, David@a-maklare.se

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna.

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med skjutgarderober. På golvet ligger en grå klinker. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen hittar vi ett välplanerat kök från HTH med stenskiva, rostfria vitvaror och vackra luckor. Det helkaklade badrummet nere är utrustat med wc, dusch med välvda glasdörrar, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

På övervåningen hittar vi tre sovrum med garderober i samtliga. Utöver sovrummen finns ett utrymme som passar perfekt som öppet kontor, lekyta för barnen eller tv-hörna. Utrymmet går att stänga till vid behov för att få till ett fjärde rum. Badrummet på övreplan är helkaklat och erbjuder badkar.

Lägenheten är extrautrustad med extra tjocka dörrar, spotlights, rostfria vitvaror, helkaklade badrum, skjutgarderober och stenskiva i kök. Vid nyproduktionen gjorde dessa tillval för ca 200 000 kr.

Fakta

Adress

Adelas väg 31C
352 58
Växjö
Bredvik

Allmänt om området

Storlek

5
3
105 m2

Ekonomi

5 448 kr
Exkl drift

Nettoskuldsättning

Andel av årsavgift har ej gått att få fram därav utgår nettoskuldsättningen. Prata med mäklaren vid frågor.
5,2632 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

1 000 kr
675 kr
250 kr
142 kr
2 270 kr

Energideklaration

Byggnad

109
Bostadsrätt
Tillhörande förråd

Byggnadssätt

Bostadsrättsradhus
2020/2021
3-glasfönster
Fjärrvärme. Golvvärme i entréplanet och radiatorer på övre plan.
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och en lättskött trädgård som ramas in av en låg häck.
Carport med plats för två bilar

Tomt

Servitut

Förening

Brf Solängen
Bostadsrättsförening
769628-3022
Ej angiven
För naturälskaren är Bredvik ett riktigt paradis. Här bor du nära ett flertal grönområden och natursköna platser. Runt knuten ligger Norra Bergundasjön med sitt glittrande vatten. Strandremsan kommer inom kort att iordningställas med fina gångstråk, perfekt för en söndagspromenad med familjen eller en härlig löprunda efter jobbet. I närheten finns också en ridskola med en stor anläggning som erbjuder ridning för både vuxna och barn.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Telia Triple Play (100/10), 203kr/mån

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Adelas väg 31C

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring