Gamla Räppevägen 26

Välplanerad tvåa belägen i ett lugnt område med hiss och balkong som fångar kvällssolen

Visa på karta

Utgångspris: 1 025 000 kr

Bostadsrättslägenhet
1 025 000 kr
1991
58 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Johan Isaksson

072-4024233

0470-739096

johan@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Bo i en välplanerad, ljus och trivsam lägenhet med hiss på tredje våningen, belägen i ett lugnt område med utmärkta kommunikationsmöjligheter inom bekvämt avstånd. Det är en rymlig tvåa som passar både ensamstående och par. Vardagsrummet erbjuder generösa ljusinsläpp och köket är rymligt och stilrent. Badrummet har en egen tvättmaskin och balkongen i västerläge bjuder på kvällssol. Lägenheten är genomgående väl underhållen med fina ytskikt.

Hall: Välkomnande entré med plats för avhängning direkt till höger och till vänster finns ett praktiskt mindre förråd/klädkammare. Ytterdörren är utrustad med titthål.

Vardagsrum: Från hallen når man vardagsrummet och här slås man av det fina ljusinsläppet från takfönstren, det vackra parkettgolvet och de ljusa väggarna som passar väl ihop med den smakfulla fondväggen.

Sovrum: Ljust inbjudande sovrum. Parkettgolv. God förvaring med två inbyggda garderober.

Köket: Köket känns rymligt och det finns plats för matbord. Köksluckorna är ljusa och stilrena. Parkettgolv och väggar i ljusa nyanser. I övrigt är köket utrustat med keramikhäll, köksfläkt och kombinerad kyl- och frys. Från köket nås den överbyggda balkongen med plats för bord och stolar. Fint västerläge med kvällssol!

Badrum: Funktionellt badrum med våtrumsmatta, helkaklade väggar, wc, dusch, handdukstork (el), spegelskåp, handfat, komod, tvättho och tvättmaskin.

Fakta

Adress

Gamla Räppevägen 26
352 74
Växjö
Räppe

Allmänt om området

Räppe är en stadsdel i Växjö som är belägen vid Helgasjöns södra utlopp på den smala landremsan mellan Helgasjön och Norra Bergundasjön. I området finns fotbollslaget Räppe GOIF, där herrlaget spelar i division 2 år 2024. I närområdet, Bredvik, ligger den moderna och nybyggda Pär Lagerkvistskolan som erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs 9 samt närliggande förskola.

Storlek

2
1
58 m2

Ekonomi

3 950 kr
i månadsavgiften ingår kallvatten, sophantering och bostadsrättstillägg.

Nettoskuldsättning

636 831 kr
Beräkning gjort enligt senaste tillgängliga årsredovisning 2022/2023.
9 %
8.73087 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

849 kr
161 kr
1 200 kr
I elkostnaden ingår värme, hushållsel samt varmvatten inkluderat (individuell varmvattenmätning). Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Övrig kostnad avser fiber (Wexnet).

Energideklaration

Utförd
2020-11-12
F

Byggnad

9
1201
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljehus
1991
3-glasfönster
El - luftburen värme (eget aggregat i lgh)
Från och tilluftsventilation (FT)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. (Finns lediga platser enligt uppgift)

Tomt

Servitut

Förening

Brf Skrinet
Bostadsrättsförening
769636-3360
Ej angiven
1 433
Köpare
573
9 st parkeringsplatser varav 5 uthyrda per 2023-06-30, separat kö.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

2022 Målat insidan överskåp i kök
2022 Målat om vägg i kök
2022 Målat tak i vardagsrum

Internet

Eget abonnemang genom Wexnet
Fiber genom Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Gamla Räppevägen 26

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring